Şimdi Ara

Radyatör Arkası Paneli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
12
Favori
114.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çınarlı

Ben bu ürünü tek zen den aldım bir hafta önce uyguladı m faydasi oluyor çok birşey beklemeyin ama faydasi oluyor

Her petek boyuna gore varmi mesela her odada degisik peteler var 110 luk 100 luk 80 lik gibi
  • Bunlar standart 100 e 50 di galiba ben kısa gelenlere ekleme yaptım çift taraflı bant ile yapıştırdı m
  • quote:

Bunlar standart 100 e 50 di galiba ben kısa gelenlere ekleme yaptım çift taraflı bant ile yapıştırdı m
    ben üretiyorum : kauçuk köpükten arlkası siyah öntarafı aliminyum istediğiniz tarafı uygulayın boy problemi yok m2 si 17 tl+kargo
    isteyene görsel resim atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KÖKSAL BAYÇELİK

ben üretiyorum : kauçuk köpükten arlkası siyah öntarafı aliminyum istediğiniz tarafı uygulayın boy problemi yok m2 si 17 tl+kargo
    isteyene görsel resim atabilirim.

Alıntıları Göster
    https://img.donanimhaber.com/upfiles/1697439/d804054e-457c-488c-9e93-3a07ad088513.jpg

• 1m2 17tl+kdv mi kargo icinde mi aytica 1 m2 si kaca kac cm oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

1m2 17tl+kdv mi kargo icinde mi aytica 1 m2 si kaca kac cm oluyor..

Ürün pazarlarken biraz daha düzgün resim de seçilmeli, o resimde herhangi bir albeni göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Ürün pazarlarken biraz daha düzgün resim de seçilmeli, o resimde herhangi bir albeni göremedim.

Neyin ne oldugu belli degil.. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Neyin ne oldugu belli degil.. :)

Alıntıları Göster
    burada tecrübelerini paylaşanlara çok teşekkür ediyorum.
    yozgatta oturuyorum, evimi ısıtmak için ben de bir dizi önlem almaya karar verdim ve geçici olarak buradaki yazılanları uygulayacağım.dış yalıtımlı olmasına rağmen binamız seneye komple evin içini yalıtım yaptıracağım yoksa ısınamıyoruz kış memleketinde. dışarısı bazı oluyor ki -15lere varıyor
    ayrıca evime kablosuz oda termostatı almayı planlıyorum. vaillant 240f modelini araştırdım, modulasyonlu değil ama işe yarayacak gibi.
    tecrübelerimi burada paylaşacağım yakın zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafad66

burada tecrübelerini paylaşanlara çok teşekkür ediyorum.
    yozgatta oturuyorum, evimi ısıtmak için ben de bir dizi önlem almaya karar verdim ve geçici olarak buradaki yazılanları uygulayacağım.dış yalıtımlı olmasına rağmen binamız seneye komple evin içini yalıtım yaptıracağım yoksa ısınamıyoruz kış memleketinde. dışarısı bazı oluyor ki -15lere varıyor
    ayrıca evime kablosuz oda termostatı almayı planlıyorum. vaillant 240f modelini araştırdım, modulasyonlu değil ama işe yarayacak gibi.
    tecrübelerimi burada paylaşacağım yakın zamanda.

Alıntıları Göster
    tekrar görsel yolluyorum ,arkadaşlar ürün 100cm*100cm dir bir tarafı kauçuk köpük diğer tarafı aliminyum folyodur. ben bunları yurt dışına ihraç ediyorum ve elimdeki malzeme üretim fazlası bundan dolayı ucuz bu ürünü piyasada bu fiyata bulamazsınız.
    ürün kargo hariç kdv dahil17.5 tldir. bir adedinden iki adet bir metrelik panel arkası çıkar.
    salikize@gmail.com a mail atın.

saygılarımla
     Radyatör Arkası Paneli Radyatör Arkası Paneli

• quote:

Orijinalden alıntı: KÖKSAL BAYÇELİK

tekrar görsel yolluyorum ,arkadaşlar ürün 100cm*100cm dir bir tarafı kauçuk köpük diğer tarafı aliminyum folyodur. ben bunları yurt dışına ihraç ediyorum ve elimdeki malzeme üretim fazlası bundan dolayı ucuz bu ürünü piyasada bu fiyata bulamazsınız.
    ürün kargo hariç kdv dahil17.5 tldir. bir adedinden iki adet bir metrelik panel arkası çıkar.
    salikize@gmail.com a mail atın.

saygılarımla
     Radyatör Arkası Paneli Radyatör Arkası Paneli

siz donanımhabere uygun bir fiyat yaparsanız eminim bir sürü arkadaş, ben de dahil olmak üzere, sizden alışveriş yapar, ancakk izocam'ın 12.5 lira iken bu fiyatla yarışmanız zor.

sürümden kazanmayı düşünmelisiniz

• quote:

[simage][/simage][image][/image][image][/image]
     Radyatör Arkası Paneli

Hocam yüzeyi parlak görünüyor alüminyum folyo ile kaplama mı yaptın ? bende buradakileri okuduktan sonra karar veremedim hazır levhaların hepsi parlak bu köpük gri renkte direkt olarak çift taraflı bantla yapıştırmayı düşündüm ama sendeki resimde parlak bir şeyle kaplı gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur3458 -- 5 Kasım 2014; 17:51:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar2

kısaca kendi yaptıklarımı yazınca sorularınıza da bir ölçüde cevap vermiş olurum. önce eps denen malzemeyi araştırdım. bildiğimiz köpük. bizim aradığımız bunun gri renkte olanı. yoğunluğu fazla olanını aradım, bizim memlekette bulamadım. bu arada sahtekarlar gri renge boyuyorlarmış, dikkat. bir arkadaşımın bu malzemelerin satışını yaptığını öğrendim, ona danıştım. xps in daha iyi yalıtım sağladığını ve sağlık açısından bir sakıncası olmadığını detaylı anlattı. bunun üzerine mavi kalenin xps 30 yoğunluklu olanının 2cm kalınlığındakini tercih ettim.
    3cm kalınlında almak radyatör peteğinin arkasındaki alanı çok daraltacağı için tercih etmedim. ölçüleri 120*60cm. petekler içinde çok uygun.
    nasıl uyguladığımı da yazayım da güçlük çekmeyin. radyatör petekleri duvara bağlantı aparatları ile duvara asılıyor. yalıtım levhasını radyatörün arkasına sokup, 10-15cm aşağıya indirdiğimizde bu bağlantı aparatlarına dayanıyor. hafif bastırdığımızda, izi levhanın altında çıkıyor. bu izlerden levhanın üst yüzeyine 10cm(yaklaşık) kalıncaya kadar kesmemiz gerekiyor. bu iş için metal bir cetvel gibi bir şey ve maket bıçağı kullanıyoruz. ilk kesimin hemen yanından 2-3mm lik bir kesim daha yapıp aradaki malzemeyi çıkartıyoruz. metal bir çubuk bu kesimi kolay yapmamızı sağlıyor. sonra yerine monte ediyoruz.
    levhayı duvar tarafına itiyoruz. levha ile duvar arasında boşluk kalmasını istemedim. bunun için büyük silgiler alıp , uygun ölçülere getirip, radyatör ile levha arasına sıkıştırdım. ertesi gün silgilerin ısınıp, levhanın içine girdiğini gördüm. bunları çıkardım. yarın vaktim olursa, levhanın kendi malzemesinden uygun boyutlarda kesip, araya sıkıştırmayı düşünüyorum.
    bu uydurma yalıtım işine, büyük oğluma kuzeye bakan, üstü teras odayı tahsis edip, ısıtmaya başlayıp, daha doğrusu ısıtamayınca, girişmiştim. şimdi bakıyorum, odası ısınıyor. hem de -5 derece sıcaklıkta. sanırım faydası oldu. gerçi birkaç gündür sayaça bakıyorum, sanırım bu ay 550tl doğalgaz parası gelecek. o yönden bir avantajı var mı bilemiyorum da, hiç olmazsa ısınabiliyoruz.

bahsettiğiniz bu ürünü nerden alabilirim acaba. teşekkürler.

''mavi kalenin xps 30 yoğunluklu olanının 2cm kalınlığındakini tercih ettim. ölçüleri 120*60cm.''

• Tas yünü ya da cam yünü tercih edin. Petrol bazli yalitim malzemeleri isininca zehirli gazlar salabilir. İzocamin üzeri folyo kapli tad yünü ürünü var. Yapi marketlerde mevcut.

En iyisi badana sirasinda radyatörleri sokup düzgünce monte etmek. Radyatorlerin içi de banyada temizlenirse müthiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 28 Kasım 2014; 9:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatkara

quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

Konu eski ama kışa hazırlık yapmak lazım.
    Evimize doğalgaz yaptırdığımız için araştırma yapıyordum.
    MMO ve Kocaeli üniversitesinin yaptığı araştırma bu ürünlerin gereksiz olduğunu gösteriyor.

http://www.mmo.org.tr/resimler/dosya_ekler/d8499fcb5419c59_ek.pdf?dergi=941

Verdiğiniz linkte plakaların faydalı olduğu yazıyor.

Makalenin sonuç kısmını dikkatle okuyun lütfen.
    Bu doğrultuda yukarıdaki arkadaşın bahsettiği ürün, malzeme içeriği hakkında bilgi sahibi olmama rağmen, panel kısmı koyu renk yalıtım kısmı yansıtıcılı olmasından dolayı daha uygun ürün olarak görülüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suatkara

quote:

Konu eski ama kışa hazırlık yapmak lazım.
    Evimize doğalgaz yaptırdığımız için araştırma yapıyordum.
    MMO ve Kocaeli üniversitesinin yaptığı araştırma bu ürünlerin gereksiz olduğunu gösteriyor.

http://www.mmo.org.tr/resimler/dosya_ekler/d8499fcb5419c59_ek.pdf?dergi=941

Verdiğiniz linkte plakaların faydalı olduğu yazıyor.

Makalenin sonuç kısmını dikkatle okuyun lütfen.
    Bu doğrultuda yukarıdaki arkadaşın bahsettiği ürün, malzeme içeriği hakkında bilgi sahibi olmama rağmen, panel kısmı koyu renk yalıtım kısmı yansıtıcılı olmasından dolayı daha uygun ürün olarak görülüyor.

Alıntıları Göster
    @sezar2 nin yaptığı gibi yapmayı düşünüyorum. Paylaşımları için ayrıca teşekkürler. Bunu yanında petek üstüne de ısıfan koymayı planlıyorum.

• Bizde petekleri öyle bir Monte etmişler ki bırak 2-3 cmlik izopan araya parmak girecek boşluk yok. Sorsan ustayız diye gezerler. Güzel ülkem
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhan71

Bizde petekleri öyle bir Monte etmişler ki bırak 2-3 cmlik izopan araya parmak girecek boşluk yok. Sorsan ustayız diye gezerler. Güzel ülkem
    sonuç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

20mm'lik xps levhalar rahatlıkla işimi gördü. petekler mermerin tam altında. bu nedenle mermer alttlarına bu malzemeden yapıştırdım. falçata, kaliteli silikon, güçlü bir çift taraflı bant ve işlem tamam.

Şuan ne tür bir radyatör arkası kullanıyorsunuz ? ben 1,5 cm lik tahta düşünüyorum
  • Izopan ürününün içinden çıkan kağıtta izopan ile petek arasında boşluk kalmaması gerektiği yazıyor. Ben de o şekilde uygulayıp petek ile izopanı birleştirdim.

Fakat uygulamada tam tersini yapanlar var. Doğrusu nedir?
  • cglynfrk kullanıcısına yanıt
    İzopan ile petek arasında boşluk kalmaması doğru olanıdır, radyatörün duvara montajı yapılırken "L" bağlantının geniş kısmı duvara, dar kısmı da radyatöre bağlanırsa izopan hiç boşluk kalmayacak şekilde rahat uygulanıyor.

Doğru montaj:
     Radyatör Arkası Paneli

Yanlış montaj:
     Radyatör Arkası Paneli

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.