Şimdi Ara

radyo.bilkent.edu.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilen, dinleyen, tanıyan seven sayan var mı bilmiyorum ama Radyo Bilkent Türkiye'nin tek gönüllü öğrencilerden oluşan radyosu.
    Ankara'da yerel yayın yapıyoruz ama web sitemizdeki canlı yayın linkimizden Türkiyenin her yerinden bizi dinleyebilrsiniz...

Kimiz Biz?
    Tüm çalışanları hiç bir kar ve çıkar gözetmeksizin tamamiyle Bilkent Üniversitesi öğrencilerinden oluşuyor. Ne maaş, ne haftalık ne de başka bir kazancımız yok. Sadece keyif için bu işi yapıyoruz. Okurken İş tecrübesi kazanabilceğimiz daha iyi bi yer olamaz. Arkadaşlık ortamımızda süper. Hem Djler hem haberciler hem halkla ilişkiler hepsi üniversite öğrencisi.
    daha fazlasını merak ederseniz web sayfamıza bir göz atın isterseniz. yakında daha keyifli bir hal alacak..

dediğim gibi hiç bir kazancamız yok o yüzden sadece göz atmanız beni çok mutlu eder ve hatta bana yeni fikirlerde verirseniz onları da hayata geçirmeye çalışırım. web sitemize 3-4 arkadaş çok emek harcadık o yüzden biraz övgü almaya çalışıyoruz. hatalar war sayfada onlarıda biliyoruz en kısa zamanda ortadan kaldırcaz ve hatta www. radyobilkent.com 'u da yayınaa vericez.

RADYO BİLKENT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the phenomenon -- 29 Aralık 2005 13:05:57 >

• 4 senedir Bilkent'teyim bir kere kendim açıp dinlemedim şu radyoyu :D
    ya tabldot Marmara24'te ya şurda burda dinledim sadece.
    Türkçe'ye daha çok ağırlık verilen bi radyo olmasını isterdim.
    Halk müziği, sanat müziği de olsun isterdim.

ama siteyi tebrik ettim, sade ve güzel olmuş.
    eğer becerebilirseniz mousewheel ile gezinmeyi de aktifleştirirseniz daha güzel olur.
  • hmm yabancı müzik yayını okul yönetimin istediği birşey sadece haftada 2 saat Türkçe yayın oluyor onun dışında hep yabancı, hatta cmt-pazar sabahları da klasik yayınımz var o da okulun bize koydduğu bir kural maalesef.

site için de sağol!
  • dostum sitene sohbet odası eklemek istermisin ? shell parası falan vermeden yüzlerce kişinin oldugu sana ait bir sohbet odası olsun istersen benimle irtibata gecebılırsın. mrtsemih@hotmail.com msn adresım. bu teklifi düşün gorusmek uzere.site adresimwww.idealasklar.com bir incele istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriStan -- 11 Ocak 2006 1:53:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.