Şimdi Ara

radyo hosting alacağım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radyo hosting hizmeti sağlıyan firmalar irtibata geçebilirmiyiz. MSN adresinizi yazın ben eklerim sizi...

• ben adamer.com.tr den aldım 32kpbs yayın iyi walla hoş pek kullanmadık yani boş zaman bulamadım yayın yapacak ama denedik yani ben sevdim ayrıca müşteri hizmetide iyi tavsiye ederim

ha bide fiyatıda uygun ; )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kostebek

ben adamer.com.tr den aldım 32kpbs yayın iyi walla hoş pek kullanmadık yani boş zaman bulamadım yayın yapacak ama denedik yani ben sevdim ayrıca müşteri hizmetide iyi tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

ben adamer.com.tr den aldım 32kpbs yayın iyi walla hoş pek kullanmadık yani boş zaman bulamadım yayın yapacak ama denedik yani ben sevdim ayrıca müşteri hizmetide iyi tavsiye ederim

bakıyorum. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LatiFHAN

quote:

bakıyorum. teşekkürler

Alıntıları Göster
    yani yayında oımuş olsam ses kalitesinin de denemeni sağlardımda ben arkadaşlara bıraktım şifresini felan inan bilsem denerdik : (

• quote:

yani yayında oımuş olsam ses kalitesinin de denemeni sağlardımda ben arkadaşlara bıraktım şifresini felan inan bilsem denerdik : (

Alıntıları Göster
    tasarımı felan herşey bitti bi radyo açmaya karar verdim bende host varda radyo hosting yok radyo host işleride geliyor eğer beğenirsen bana gelenleride yönlendireceğim.
  • quote:

tasarımı felan herşey bitti bi radyo açmaya karar verdim bende host varda radyo hosting yok radyo host işleride geliyor eğer beğenirsen bana gelenleride yönlendireceğim.

Alıntıları Göster
    Yok yanlış anlama ben firma çalışanı değilim zaten eski postlara bakarsan mesajlarımı görürsün : ) bende zamanında senin gibi başlık actım (ama inan araştırmadıgım firma kalmadı) sonra işte bu firmayla anlaştım : )
  • quote:

Yok yanlış anlama ben firma çalışanı değilim zaten eski postlara bakarsan mesajlarımı görürsün : ) bende zamanında senin gibi başlık actım (ama inan araştırmadıgım firma kalmadı) sonra işte bu firmayla anlaştım : )

Alıntıları Göster
    yanlış anlamadım ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yanlış anlamadım ki.

Alıntıları Göster
    tmm ama bak bde dj leri iyi ayarla yaww ben bulamadım oylece kaldı. vaktim oolsa ah
  • quote:

tmm ama bak bde dj leri iyi ayarla yaww ben bulamadım oylece kaldı. vaktim oolsa ah

Alıntıları Göster
    benim bütün vaktim bil. başında geçiyor.

zaten müzik dinliyorum bi projem var onun denemelerini yapacağım şu anda dj lere fazla ihtiyacım yok ama ileride istemesemde dj olmak isteyen çok olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LatiFHAN -- 16 Ekim 2006; 21:13:22 >

• quote:

zaten müzik dinliyorum bi projem var onun denemelerini yapacağım şu anda dj lere fazla ihtiyacım yok ama ileride istemesemde dj olmak isteyen çok olacak...

Alıntıları Göster
    radyo hosting alırken anlık bitrate limitine dikkat et bazıları geliyor yüksek kalite sınırsız yayın sınırsız trafik vs yazıyor bitrate belirtmiyorlar bizzat kendi başıma geldi daha sonra 24 kbps ın üzerinde yayın yamaya başlayınca yok hesap durduruluyor yok bilmem ne falan.

Dikkat edin özellikle sorun ona göre fiyat alın bitrate limitsiz falan diyenlerede inanmayın gelcen 196 kbps yayın yapacan bak nasıl adam hesabını durduruyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Radyo 1

Maksimum Kullanıcı : 50
    Maksimum Bitrate : 32 kbps
    Sınırsız Aylık Trafik
    Sınırsız Para iade Garantisi
    Shoutcast Panel
    Backup / intro MP3 Yükleme
    Dinleyici istatistikleri

9.95$/AY

www.klavyehosting.com adresimizi bir inceleyin isterseniz.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: gmail83

Radyo 1

Sınırsız Aylık Trafik
    Shoutcast Panel
    Dinleyici istatistikleri

9.95$/AY

Saygılarımla

Alıntıları Göster
    @LatiFHAN

ADAMER Firması olarak sizede hizmet vermekten mutluluk duyarız. isterseniz 1 günlük ir test hesabıda açabiliriz fikir vermenize yardımcı olmak için..

www.adamer.com.tr
    info@adamer.com.tr

Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: gmail83

Radyo 1

Sınırsız Aylık Trafik
    Shoutcast Panel
    Dinleyici istatistikleri

9.95$/AY

Saygılarımla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gmail83

Radyo 1

Sınırsız Aylık Trafik
    Shoutcast Panel
    Dinleyici istatistikleri

9.95$/AY

Saygılarımla

Biz sitemizi burada barındırıyoruz. Tavsiye ederim. Özellikle müşteri hizmetleri ve teknik destek konusunda iyi ilgileniyorlar. Çözüm bulamadığımız sorunumuz olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

@LatiFHAN

ADAMER Firması olarak sizede hizmet vermekten mutluluk duyarız. isterseniz 1 günlük ir test hesabıda açabiliriz fikir vermenize yardımcı olmak için..

www.adamer.com.tr
    info@adamer.com.tr

Saygılarımla..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

@LatiFHAN

www.adamer.com.tr
    info@adamer.com.tr

Saygılarımla..

info@adamer.com.tr
    MSn ye ekledim görüşebilirmiyiz...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

@LatiFHAN

www.adamer.com.tr
    info@adamer.com.tr

Saygılarımla..

info@adamer.com.tr
    MSn ye ekledim görüşebilirmiyiz...

Alıntıları Göster
    ben pm ile size demo bilgilerini yolladım. bu bilgiler ile bağlanın ve 24 saat test edin. test sonucunda memnun kalmazsanız veya istediğiniz gibi olmazsa bana bir pm atın kapatayım herhangi bir ücreti yok. eğer memnun kalırsanız ne yapmanız gerektiği yine pm de yazmaktadır..

Bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

ben pm ile size demo bilgilerini yolladım. bu bilgiler ile bağlanın ve 24 saat test edin. test sonucunda memnun kalmazsanız veya istediğiniz gibi olmazsa bana bir pm atın kapatayım herhangi bir ücreti yok. eğer memnun kalırsanız ne yapmanız gerektiği yine pm de yazmaktadır..

Bilginize..

Alıntıları Göster
    www.turkshell.gen.tr yıllardır bu işi yapıyor fiyatlarıda uygun geldi bana istersen incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arızalı

www.turkshell.gen.tr yıllardır bu işi yapıyor fiyatlarıda uygun geldi bana istersen incele.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: arızalı

peki kaç kişiye yaın yapıyor önerdiğiniz firma

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    erdinc_55@hotmail.com size yardımcıolabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdincturk

erdinc_55@hotmail.com size yardımcıolabilirim

Alıntıları Göster
    adamer olarak şu anda 7 yayınımız var. zaten ilgili arkadaşa bilgileri test için yolladık. isterse tüm yayınların portlarını verebilirim.

Bilginize..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

siteden eklersin msn ini sorarsın ben sadece tavsiye ettim yıllardır bu işi yapıyor diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.