Arkadaşlar 2 firma arasında kaldım siz yardımcı olursanız sevinirim radyo programı sadece fikir şuan ve hiç bir hazırlık yok 1 aya kadar toparlanmayı umuyoruz sizde hangi firma bize uygun artıları ve eksileriyle söylerseniz sevinirim.Tamamen amatörüz radyo-televizyon-sinema gibi bölümleri okumak isteyen 11.sınıf öğrencileriyiz böyle bir radyo açmamızın bize gelecek yıllarda katkı sağlayacağını düşündüğümüz için bu işe kalkıştık büyük bir işe girmek istiyoruz her şeyi deneme yanılmayla öğrenmek istiyoruz o yüzden bize en uygun hosting hangisidir söylerseniz sevinirim.Ayrıca online radyo için telif hakları gibi bir durum söz konusu mu başımız büyük derde girer mi MÜYAP'ı falan araştırdım online radyo ile ilgili bir şey demiyorlar ama başka forumlarda 1200TL gibi bir yıllık ücret ödersin her bir kuruma diye bir cevap geldi bu işlerden anlayan birisi varsa bizi bilgilendirirse ihtiyacımız olan bilgileri burada paylaşırsa çok seviniriz.
Fiyatlar önemli değil 1. hostingi alırsak 3-4 ortak olacak 2.hostingi alırsak sadece ben ve ortağım olacak fiyatta bir sınırlandırma yapmayalım şimdilik.
Güncel konu..
Merhaba, ben radyohosting olarakwww.radyohostingpaketleri.com u tavsiye ederim. bu firma daha eski. diğerinin adını ilk defa duyuyorum. ama diğer firma hakkında pek bilgim yok. kesinliklewww.radyohostingpaketleri.com firmasını öneririm. ama benwww.radyositesikur.com firmasından radyo hsotingli site aldım. radyom sitesi kuracaksanwww.radyositesikur.com sitesini öneririm. zaten bu firmalar sanırım aynı yere ait. web sitesi al dediğinizde oraya yönleniyor.
Şöyle bir sorunum var hazır web siteler den alabiliyoruz bir tek ,ben radyoma özel bir web tasarımı istiyorum ve bu işin başındayım daha ilk ödeyeceğim miktar haricinde fatura artışı gelecek mi sadece paket almak tüm yapmam gerekenleri zaten yapıyor mu bunları bilmiyorum doğrusu
Muzaffer Bilişim, Aysima veya radyohosting.com.tr'yi tavsiye ederim.
Şöyle bir paket arıyorum arkadaşlar web tasarım+radyo hosting 100 anlık dinleyici ACC flash player 3gb audoDJ sınırsız trafik+alan adı+ iphone ve android uygulamalı bir paket bunların hepsi aynı firmada olsun fiyat önemli değil ve hizmet çok önemli her hangi bir tickette 2saat içinde dönmelerini isterim :D
quote:
Orijinalden alıntı: Byperest
Şöyle bir paket arıyorum arkadaşlar web tasarım+radyo hosting 100 anlık dinleyici ACC flash player 3gb audoDJ sınırsız trafik+alan adı+ iphone ve android uygulamalı bir paket bunların hepsi aynı firmada olsun fiyat önemli değil ve hizmet çok önemli her hangi bir tickette 2saat içinde dönmelerini isterim :D
www.radyohostingpaketleri.com bu firma da aac destekli var. ama ben aac kullanmıyorum. güzel bir sistem ama mp3 128 daha iyi gibime geliyor.
firmada her şey iyi hoşta o tasarımları hiç beğenmedim ve her şeyden para istiyorlar hepsini bir pakette toplamak yerine ayrı ayrı fatura kesiyorlar ben tek paket arıyorum
tek bir paketdewww.radyositesikur.com dan satın alabilirsiniz. ben oradan satın aldım çok da menmunum.
Buradan göz atabilirsiniz. Bizde bu firmadan hizmet alıyoruz dinleyici kapasitemiz 999 dur. Kesintisiz ve kaliteli radyo hizmetini yaklaşık olarak 10 yıla yakın bir süredir fiberserver firmasından almaktayız. Gönül rahatlığıyla bu firmayı önerebilirim.
Kesinlikle fiberserver firmasını öneririm. Alanlarında başarısını her daim kanıtlamış firmadır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme