Şimdi Ara

Radyo Sinema Televizyon mu? Sinema Televizyon mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
29.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ve ist bilgi sinema arasında kaldım
    1582.ciyim napcamı şaşırdım
  • Mimar Sinan'a sıralaması yeten hiç düşünmesin, ilk tercihine yazıp gitsin. Bilgi'yi filan sallayın, düşünmeyin bile.
  • sağol arkaaşımda sebeplerini yazarsan daha da aydınlanırım :)
  • evet arkadaşlar lütfen sebepleriyle yazabilir miyiz? çok az zaman kaldı tercihler için. ben bilgi hakkında çok iyi şeyler duydum kadrosu ve teknik imkanları konusunda. bazı kişiler sırf adı var diye öneriyorlar mimar sinan'ı.
  • evet aynı şeyleri ben de duydum hatta o yuzden bilgi ye karar vermiştim. mimar sinan ın teknik olanagı çok çok zayıfmıs orda okuyan arkdşm soyledi. resmen sıra falan beklemen gerekiyormus bir kamera için ama özel okul oldugu için bilgi de öyle bir sey yok direk size istedigniz zaman veriyorlar. mimar sinanın etiketi var dogru ama o etiket mimarlık, resim, konservatuvar için falan. elbette sinema tv nerden mezun oldun dediginde de mimar sinan etiket tamam ama bi şey ögrenmeden tecruben olmadan da bi işe yaramazsın. bilgi de de sana okurken bile iş imkanı veriyorlar kariyerbilgi mi ne öyle bir şeyleri var o yönden iyi yani hem deneyimin bile olmuş oluyor. yalnş anlamayın komisyon almıyorum bilgiden :) sadece uzun süren arastırmalarımın sonucları bunlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.