]Arkadaslar bu sene ikinci senem mezun gruptayım ve Sınav dershanesine gidiyorum. Meslek lisesi mezunuyum ve matematik hiç yapamıyorum bu nedenle sözel sınıfındayım. Sözel bölümde ise çok az bölüm seçeneği var. Benim kafama yatan Radyo TV ve Halkla İlişkiler, Tanıtım bölümleri oldu. Benim için önemli olan mezun olduktan sonraki dönem, yani iş imkanı, maaş vs.
Bu iki bölüm hakkında mezun olan abilerim yada hali hazırda okuyan arkadaşlarım bana bilgi verirlerse çok sevinirim..
Çoğu radyo televizyon tanıdığım işsiz.istanbul üniversitesi mezunular hem de.
Halkla ilişkilerde de torpilin varsa iş yapar.Reklamcılık en iyisi.
quote:
Orijinalden alıntı: vittorioo
Çoğu radyo televizyon tanıdığım işsiz.istanbul üniversitesi mezunular hem de.
Halkla ilişkilerde de torpilin varsa iş yapar.Reklamcılık en iyisi.
Açıkcası radyo televizyon hakkında aldığım duyumlar genelde seninde belirttiğin şekilde. Halkla ilişkiler için torpil olmadan iş imkanı zor mu diyorsun yani :) Reklamcılık açıkcası hiç düşünmedim ve araştırmadımda..
quote:
Orijinalden alıntı: chery37
]Arkadaslar bu sene ikinci senem mezun gruptayım ve Sınav dershanesine gidiyorum. Meslek lisesi mezunuyum ve matematik hiç yapamıyorum bu nedenle sözel sınıfındayım. Sözel bölümde ise çok az bölüm seçeneği var. Benim kafama yatan Radyo TV ve Halkla İlişkiler, Tanıtım bölümleri oldu. Benim için önemli olan mezun olduktan sonraki dönem, yani iş imkanı, maaş vs.
Bu iki bölüm hakkında mezun olan abilerim yada hali hazırda okuyan arkadaşlarım bana bilgi verirlerse çok sevinirim..
Matematigin üstüne düşsen azim etsen başarırsın diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: lizer307
quote:
Orijinalden alıntı: chery37
Matematigin üstüne düşsen azim etsen başarırsın diye düşünüyorum.
çok denedim inan kaç kere 1e1 aldım, internetten konu anlatımları dinledim, başlangıç kitapları aldım belli bi noktaya kadar geldim ama bi noktadan sonra gitmedi.. zaten ortalama bi 15 net çıkarsam tm'den tercih yaparım ancak ben 5 6 neti geçebilmiş değilim..