Şimdi Ara

Radyo yayini hakkinda bilgisi olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: paradox08

quote:

Orijinalden alıntı: cowsmilk

quote:

Orijinalden alıntı: paradox08

quote:

Orijinalden alıntı: kenakord

Sayın paradox08 .. Bulunduğun bölgede radyo yayınları çok az. Boş frekansı bulmak kolay. Büyük çaplı FM vericilerin elbette ki bazı yasakları var. Ancak amatör amaçlı 10 - 25 watt gücünde, küçük Harmonik sarkma yapmayan FM radyo vericileri ni kullanabilmeniz mümkündür. Bir şikayet olmadığı sürece ve gayri ahlaki ve illegal yayınlarında olmadığı sürece ve de yayın yapan başka kanallara sarkmadığınız sürece sorun olmayacaktır.. Olsada ilk aşamada bir uyarı alırsınız.
    Daha önceleri Radyo ve TV kurucusu ve sahibi olarak bu konudaki deneyimlerimi sizlere aktarabilirim. Sana da yakınım şu anda HOPA dayım. Arzu ederseniz konuyu daha detaylı olarak özelden veya yüzyüze görüşebiliriz... Kolay gelsin..

Bilgiler icin tesekkurederim hocam Hopa'ya selamlar.
    Dediginiz gibi Artvin'de radyo yayini cok az, illegal bi is pesinde degilim sarkma falan gibi seyler pesinde degilim benim ki bi merak hobi Artvinin tamamini tam cepheden goren bi yerde yasamaktayim. Vericilerle falan ilgili pek bilgim yok nereye ne gider ne eder elektronik bilgim yok :)

10 watt gücünde bir vericiyle 5 km gibi bir mesafeye yayın yapabilirsiniz.

Benim icin yeterli olur heralde yayin yapmak istedigim yerin tamamini tam karsidan tamamiyle gorebiliyorum soyle dusunun "V" harfinin bi \ tarafinda ben diger tarafinda yayin yapmak istedigim yer. :)

İnternette 7 Watt verici anten ve güç kaynağıyla birlikte 200 TL'ye satılıyor. Ses kaynağını bağlayıp kullanmanız yeterli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.