Şimdi Ara

radyolu ışıldak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nipp10 arkadaş 2009 un konusunu hortlatmış :D sonrada mesajını silmiş anlaşılan :D:D:D
  • İyi olmuş hortladığı ..
    sonucu şu şekildeydi

":( Şansım yaver gitmedi... Bu sabah değiştirdim d882 transistörünü.Fakat nafile...malesef halen bir gelişme yok.Yine herşey sağlamçalışıyor floresanlar yamıyor...Ne kötü bir duygu bu işten anlamamak...Yapmak istiyorum ama :( "

"Arkadaşlar...elektronik konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığım için ve aletin çalışan kısımlarını (radyo,sarı ışık veren lamba vb.) bozarım korkusuyla tamırden vazgeçtim.Hepinize teşekkür ederim...keşke bu foruma yazan insanlarla bir masaya oturup ortaya da benim ışıldağı koyup birlikte uğraşabilseydik....Ama Samsun'lu pek azdır herhalde :) Herkese teşekkürler.. "
  • istersen sıfırdan toplatırım sana :D ama en başta bi ölçü aleti lazım işte. birinden alabilrsen her mesaja cvp atabiliriz, çoğu problemi de çöze biliriz
  • Ben mesajımı silmedim ki noluyo nan

Galiba floresanı iptal edip led döşemeni söylemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioteknoloji

istersen sıfırdan toplatırım sana :D ama en başta bi ölçü aleti lazım işte. birinden alabilrsen her mesaja cvp atabiliriz, çoğu problemi de çöze biliriz

Ilginiz icin tesekkur ederim. Ama bu yardim teklifi sansimi baska bir sikintim oldugunda kullanmak uzere saklamak istiyorum :) Zira gun gecmiyor ki bir elektronik problemle karsilasmayayim..
  • dağda bayırde heryerde kullanılır
  • kerem kullanıcısına yanıt
    Doğru Aslında 1000 volt üzerinde olabilir Bazı Işıldaklar FlyBack Mantığı ile çalışır çünkü 2 adet floresan lamba var 2. o trafodaki sarımlar kopmuş olabilir
  • selam hala yaşıyormusunuz emin değilim bende de aynı radyodan var ucuza 6 volt 4 amper batarya arıyorum resimdekinden (RB640C) yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.