Şimdi Ara

Raf arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oyuna tekrar başlayacağım komik gelebilir ama geçen yaz 30 lv e kadar bir maceram olmuştu ve güzel günlerdi.
    Ramazan ayının gecelerinde oyunu cok fazla oynarım sahurda bol bol kahve içip sabah 8-9 gibi yatarım..
    Bu aralıkta benimle oynayacak RAF arıyorum. Oyunu çok iyi bilen ve DUNEMAUL da olup beni dolandırmayacak ve gerekirse Tel no vericek Şehirler yakınsa görüşebileceğim birini arıyorum.

Tek şartım dürüs olması ve beni o 1 aylık süre için kullanmaması.

Düşünenler bu konu altına yorum yapabilirler.

Teşekkür ederim.
    Gürkan

• Outland olsaydi bir grup arkadas oynuyoruz aramizda gormek isterdik... Skype uzerinden iletisimimiz war... Bir dusun karar degistirirsen haber verirsin...
  • Turklerin çok olduğu bir realm istediğim için dunemaulu seçtim ama RAF olucak arkadaşıma göre çok fazla esneyebilirim :)

Outland nasıl fazla Türk varmı ayrıca Ally misiniz Horde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPWoRM -- 13 Temmuz 2011; 22:22:57 >
  • Ally oynuyoruz 3 arkadas ayrica guildimizde 3 turk daha war...
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün oyunu ve Tbc yi aldım.Siteden adımı vs. girip 30 lvl a kadar bedava getirip sonra oyunun kodu ile oynayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan*

Merhaba arkadaşlar,
    Bugün oyunu ve Tbc yi aldım.Siteden adımı vs. girip 30 lvl a kadar bedava getirip sonra oyunun kodu ile oynayabilir miyim ?

Lütfen kendine konu açarmısın?
  • RAF için sıfırdan account lazım diye biliyorum. Grim batol horde tarafında oynuyorum.Sadece türklerden oluşan 30 kişilik bir guilddeyim bunun dışında 80 e kadar seninle birlikte yeni bir karakter açıp kasabilirim ayrıca skill paranı ve %150 binek paranıda karşılarım akşamları online oluyorum sabaha kadar zaten raf olduğundan ve beraber kasarsak kasma olayı en fazla online saatimize göre birkaç gün alır gibi :D nese sonuçta eğerki sen yeni account alıp başlarsan tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL XXL BUZDOLABI TAVSİYESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten ben acc ı tekrardan alıp başlayacağım ama dunemaulda guildi olan birisi varmı guilde adam arayan yada :)
  • :D sen bilirsin iyi aramalar
  • RAF buldum silinebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPWoRM

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Lütfen kendine konu açarmısın?

Adam konu kirliligi yapmiyo daha ne istiyosunuz
  • tokmakçı mı arıyorsun arkadaşım anlamadım ahaha
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

http://forum.donanimhaber.com/m_50761199/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50761199
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

tokmakçı mı arıyorsun arkadaşım anlamadım ahaha

Çok komiksin ailene söyle değerlendirsinler seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

tokmakçı mı arıyorsun arkadaşım anlamadım ahaha

Güldüm
  • arkadaşla raf yaptık yaşına göre çok olgun saygılı birisi. kızdırmayın benim rafımı bakıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

arkadaşla raf yaptık yaşına göre çok olgun saygılı birisi. kızdırmayın benim rafımı bakıyım

Teşekkür ederim :)
  • Raf nedir arkadaşlar? Bende iki yıldır grim batolda oynuyorum fakat son iki aydır hesabım donmuş durumda. Türklerin fazla olduğu bir realm. Çoğunluk Portekiz
  • Bilmeyen arkadaşlar için yazayım kimsenin yazıcağı yok :S RAF = Recruit a Friend
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Raf nedir arkadaşlar? Bende iki yıldır grim batolda oynuyorum fakat son iki aydır hesabım donmuş durumda. Türklerin fazla olduğu bir realm. Çoğunluk Portekiz

2 kişinin aynı anda oyun birinin yeniden hesap alarak başlaması. partydeyken birbirlerini summonlayabilir ve 3x daha fazla exp alırlar. davet edilen kişi süre yüklerse eden kişiye rocket mount adlı 2 kişilik bir binek verilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.