Şimdi Ara

Raf Arkadaşı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Revancrest ally tarafında bi karakter kasıcam fakat vaktim çok olmadığından raf ile 3x kasmak istiyorum bilmeyen arkadaşlar için recruit a friend den bahsediyim

Aynı party de 3x hızla 80 levele kadar kasılırız, yeni başliyicak biri için 85 levele 20 gün civarı süreceği için gayet kısa bi sürede kasılınabilir
    birde 1 aylık oyun süresi hediye oluyor bana da mount geliyor
    oyuna başlamayı düşünen arkadaşlar var ise onlara hesaplarını açmadan önce benimle iletişime geçip 3x hızla kasma + oyunda karşlaştığı soruları yanıtlayıp yardımcı olma gibi faydalarım dokunacaktı

• türkiyede kapalı bu olay. anca yerini türkiye dışında göstericen bu da zamanla sakat oluyo.
  • hesabım türkiye olarak kayıtlı değil bir çok arkadaşım yakın zaman da bu olayı yaptı hiç biride sorun yaşamadı sakat dedğin ne illegal bi olay yapmıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fameiname

türkiyede kapalı bu olay. anca yerini türkiye dışında göstericen bu da zamanla sakat oluyo.

Hic bir sakatlik yok.Oyuna baslarken accountumu Turkiye olarak kayit etmistim.RaF yapmak icin ulkemi UK yaptim adres ise Turkiye adresi ama hic bir sorun yok suan 6 kisiyle linklendi accountum 3 charimdada roketim var 1 senedir boyle hicbirseyde olmadi
  • ben de raf yaptım birkaç kere belki accountum hala türkiye değildir üşendim kaldı öyle hatta bikere bilmediğim bir dilde e-mail gelmişti blizzarddan
  • evet arkadaşlar hiç bir sorunla karşılşanı bende görmedim duymadım

konu gücel raf arkadaşı aranmaya devam ediyorum yeni başilck arkadaşlar için bi fırsat
  • Herhangi bir hack sorunu çıktığı zaman login ip lere bakıyolar ve sizin sürekli girdiğiniz ip verdiğiniz adresle alakasız sa oradan sorun çıkabilir manasında dedim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkdaşım raf yüzünden başına iş gelmiş biri varsa ben bu konuyu kapatırım amacın ne ki bizim işimize çamur atıyosun sana gore kotu tarafı var ise kendine sakla çünkü ben tartısma konusu acmadım ve sen bu konuya pu postu atma hakkına sahıp degılsın ayrıca sayende bilmeyen arkadaslar illegal bir iş oldugunu sanıp vazgececekler lütfen bu konuya bir daha post atma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fameiname

Herhangi bir hack sorunu çıktığı zaman login ip lere bakıyolar ve sizin sürekli girdiğiniz ip verdiğiniz adresle alakasız sa oradan sorun çıkabilir manasında dedim ben

RaF yaptiktan sonra ulkelerini Turkiye'ye cevirebilirler ama iyice sacmalamisin kimin basina gelmiski boyle birsey
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

Ya arkdaşım raf yüzünden başına iş gelmiş biri varsa ben bu konuyu kapatırım amacın ne ki bizim işimize çamur atıyosun sana gore kotu tarafı var ise kendine sakla çünkü ben tartısma konusu acmadım ve sen bu konuya pu postu atma hakkına sahıp degılsın ayrıca sayende bilmeyen arkadaslar illegal bir iş oldugunu sanıp vazgececekler lütfen bu konuya bir daha post atma.

Burası seni at koşturma alanın değil, herkese açık bir forum ben bilmeyenler için söyledim ki zaten gördüğüm kadarılan kimse bu turk bir olayla karşılaşmamış. Senin ne yapmaya çalıştığın beni ilgilendirmez, ben burda bilmeyen arkadaşlara yol gösteriyorum....
  • yol gösterme gibi niyetin varsa git raf riskleri diye konu aç , bak yukarda ne yazıyo görmeyen gözlerin bida okusun raf hakkında ne düşünüyosunuz mu yazıyor yoksa raf arkadaşımı aranıyor yazıyor ?
    senin yaptığın ne biliyomusun alınmakta olunan bir aracın pazarlık sırasında arbaya çamur atmak gibi birşey burda senin yaptığın seni yaptığının yanlış olduğunu söylememe rağmen hala bu konuda post kasıyosun git kardeşim işine sıkıntın varsa benle farklı platformlarda karşılaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

yol gösterme gibi niyetin varsa git raf riskleri diye konu aç , bak yukarda ne yazıyo görmeyen gözlerin bida okusun raf hakkında ne düşünüyosunuz mu yazıyor yoksa raf arkadaşımı aranıyor yazıyor ?
    senin yaptığın ne biliyomusun alınmakta olunan bir aracın pazarlık sırasında arbaya çamur atmak gibi birşey burda senin yaptığın seni yaptığının yanlış olduğunu söylememe rağmen hala bu konuda post kasıyosun git kardeşim işine sıkıntın varsa benle farklı platformlarda karşılaşalım

Nasıl bi kişiliksin merak ediyorum ve seni allaha havale ediyorum....
  • Bir konu başlığına bak birde attığın postlara bak, bakıp ta göremiyosan çevrendeki birine göster ondan sonra kendi haraketini düşünüp benim kişiliğime laf söz et. Sana konu bozulmasın diye cevap veriyordum fakat zaten sayende yapmak istediğim en doğal hakkım olan ve legal olan bir işi yapamadım artık sana da cevap verip kendini insan sıfatında hissetmeni sağlamicam.

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 3 Ekim 2011; 0:41:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.