Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

RAGEE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi bıktım yemin ederim, ağlıyorum ulan burda işte. Az önce bi oyuna girdim, karşıda 2 afk vardı. Brand picklemiştim bizimkilerde gitti sırasıyla Malzahar,Tryndamere,Malphite akali aldı. Clarity almış malza tutturdu ben midim diye (E'si her wavede 300 mana regen veriyor, clartiy neyse artık), tamam dedim akaliyle bota gittim. Adamlarda mid yok yukarda irelia aşşada fiora solo mide de rumble gitti. Yukarda tryndamereyle malphite yukarda irelaya ezildi(irelia boots of swiftness kasmıştı düşünün), adamı feedlediler kuleyi yıktırdılar, 12 dakkada malzahar midde rumble 9 kere öldü, ben sürekli mide gitmek zoruna kaldım kuleyi korumaya, ne zaman midi deflemeye gitsem aşşağıda akali adamların turretin ağzına kadar pushlayıp fioraya öldü. Neyse oyunun 15.dakkaları artık adamlar öyle feedlendiler ki dive yapıyolar derken 2 afk geldi sejuani ile shaco junglede adamlar çabucak kastı, bizim malphite ile tryndamere trollüğe vurdu artık heryere ward falan koymaya başladılar, oyunun sonunda tek reportlanan ben oldum. BIKTIM !

• Oyunu sil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat , bazen sana şaka yapar YEĞEN hayata küsmicen YEĞEEEEEN saka bi yana bu oyun adami bazen dinden imamdan cikariyo =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Oyunu sil.

düşünmüyorum değil :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:56 >
  • sırf bunlar yüzünden yakında naya geçicem
  • böyle mi rage oldun?
    http://inciswf.com/ejdadini.swf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A plague Tale Innocance
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

INSTA LOCKER FAG, iyi olmuş.

Hep onlarmı insta lock yapıcak birazda biz yapalım, 10 oyundan 9 unda ben tank oynuyorum insta lock ların yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

böyle mi rage oldun?
    http://inciswf.com/ejdadini.swf

http://www.youtube.com/watch?v=sCtV6FL6HUg
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s1

quote:

INSTA LOCKER FAG, iyi olmuş.

Hep onlarmı insta lock yapıcak birazda biz yapalım, 10 oyundan 9 unda ben tank oynuyorum insta lock ların yüzünden

al bendende o kadar bro ashe le oynicagimiza durmadan nunu aliyorum supportluk icin iyi nunuyla kazaniyoz ama ben ashe le oynamak istiyom =)
  • Böyle saçmalıklar yapmadan önce bunun bir oyun olduğunu düşünüp ağlamayı kesin düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoTe !

Böyle saçmalıklar yapmadan önce bunun bir oyun olduğunu düşünüp ağlamayı kesin düzelecektir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:56 >
  • İSYEEAAAAAAAN
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoyoTe !

Böyle saçmalıklar yapmadan önce bunun bir oyun olduğunu düşünüp ağlamayı kesin düzelecektir.

%100 çalışıyor mu ? Birde Donanım Haber onaylı mı kardeş ?

Sabah akşam 1 öğün yeterlidir ve evet gerçekten çalışıyor denendi !!!1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.