Şimdi Ara

RAGNAROK ONLİNE!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse onu yaptım da şimdi de aero da kullanıcı ismimi şifremi giriyorum.Bağlanıyor sonra hangi server da oynamak istediğini soruyor bir tane seçiyorum ama hiçbirine bağlanamıyor.Firewall'la alakalı birşey olabilir mi?
  • Bi yardım edecek yok mu??
  • biriniz SS vermeyecekmi yada Link
  • ya beyler kusura bakmayın ben buraya yardım edicektim ama ban yedim 3 günlüüne neyse iyi oldu eski nickim açıldı.
    Her neyse ben dediğim gibiwww.aero.nu 'da oynuyorum oyunu 4 farklı server varda şu anda 3'e düştü serverlar bir arıza yüzünden. Şimdi orada oynamak isteyenler için ayrıntılı bir rehber hazırlayayım bari. Cevap veremedim ama hatamı böyle telafi ederim.
    1 -www.aero.nu 'ya üye oluyoruz önce. Daha sonra siteye login olarak downloads bölümüne giriyoruz ve Client bölümünden ragnarok ve sakrayı indiriyoruz. İndiriken Flash get gibi bir program kullanırsanız sizin için daha iyi olur. Çünkü 1gb'tan fazla download yapıyoruz.
    2 - Bunlar indikten sonra ilk önce ragnarok'u kuruyoruz(oyunun kurulumu kore'ce olduğundan garip garip yazılar çıkacak ama next, next yöntemiyle kurabilirsiniz:) )
    3 - Daha sonra Sakray Patch'i Ragnarok'la aynı klasörün içine kuruyoruz. (Standart olarak C:\Program files\Gravity\Ro klasörüne kurulur ragnarok online)
    4 - Bu işlemler bittikten sonra masa üstünden. Ragnarok online simgesine çift tıklayarak oyunun update edilmesini bekliyoruz oyunun update'i bitince start game demiyoruz ve direk kapatıyoruz.(oyunun update'i biraz uzun sürebilir.)
    5 - Şimdide Masaüstünde sakray simgesine çift tıklıyoruz ve o da tıpkı ragnarok gibi update oluyor. Bununda update bittikten sonra ragnarok gibi kapatıyoruz
    6 - Bütün bu işlemler bittikten sonra tekrarwww.aero.nu 'nun downloads kısmından patchers bölümüne girip aero installer v22'yi indiriyoruz.
    7 - Daha sonra aero installer v22'yi kurup çalıştırıyoruz oda update ediyor kendini.
    8 - En son olarakwww.aero.nu 'dan Server registration bölümüne girip kendimize bir hesap alıyoruz ve böylece başlayabiliriz oyuna
    Not: Oyuna masaüstünden Play Aero kısayoluna tıklarak başlıyoruz önce bir yeni bir update varmı yokmu kontrol ediyor varsa yüklüyo yoksa direk start game'e tıklıyoruz ondan sonra oyunla ilgili bir güvenlik programı sanırım açılıyor oda kısa süren bir update yapıyor ve oyundayız.
    Not 2:Sakray bazen kendini update edemiyebiliyor. Eğer Sakray'ı update ettiremiyorsanız belirli aralıklarla tekrar açın. Zor bağlanıyo biraz file servera.
    Oyunda 4 çeşit server var demiştim
    Bazısında çok çabuk level atlarken bazısında geç level atlıyosun.
    Benim her serverda 2-3 karakterim war zaten. Ama genellikle Nocturnada oynuyorum. Bide development serveri vardı ama göçtü yeni bir adla tekrar açılcak şimdi. Ordada baya bi oynarım herhalde. Bu arada arkadaşlar screenshot istemiş. 3-4 tanede screenshot koyiim buraya
    İlk olarak(soldaki ben)Paladin ve (sağdaki en iyi dostum ama bıraktı oyunu)Assasin cross'un resmi
     RAGNAROK ONLİNE!!!

2. olarak adminler kızarsa silebilirim bu screenshot'u ama türk her yerde türktür demek istiyorum oyunda kız yüzünden kavga ediyo bizimkiler yaaa
     RAGNAROK ONLİNE!!!

Onun dışında bide şu anda benim yeni başladığım ragnarok online'la çeşitli konularda benzerlik gösteren(Ki ikisinide gravity yapmış sanırım)Ama grafik ve bazı eklentilerle ondan kat kat daha üstün olan ROSE online die bi oyun war. Oyun beta aşamasında olduğu için şu an parasız.www.roseon.com 'dan bu oyunuda indirebilirsiniz oynamak isterseniz ondanda bi screenshot atiim buraya bari.
    NOT: bu oyunun clientini indirdikten sonra update ederken devamlı windows hatası veriyo. İşte kapatılcak bilmem ne falan hatasından. öyle dediğinde ok diip kapatın . Sonra tekrar açın patch kaldığı yerden devam ediyor.
    Bu screenshotta oyuna ilk başladığım yerden daha yeniyim burda yani oyunda ama 15. level oldum artık kocaman zırh var üstümde ehuehu
     RAGNAROK ONLİNE!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lómion -- 15 Şubat 2005, 2:26:12 >

• Grafikler sağlammış
  • Çok sağol yaa iyi açıklamışsın..
  • Ya ama yine olmuyo yaa sakrayı update edemiyo.'Failed to get ¶ó±×ȨÇÇ¿¡¼­ÃÖ½ÅŬ¶óÀ̾ğÆ®¸¦¹Ş¾ÆÁֽʽÿä.txtdiyo ve hiçbir zaman düzelmiyor.Sen messenger'a gelsen de konuşsak..

ahmethan_aycan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahoy -- 18 Şubat 2005, 19:41:02 >
  • ya dediğm gibi aralıklarla gene dene update olayını. Zor oluyor biraz
  • Bu firewall yüzünden olmuyor anladım ben nedeni..
    Artık paralı oynarız bi de paralı oynuyanlar biraz bilgi verse
    mesela 30 saatlik olanın süresi 30 saat sonra bitiyo mu yoksa siz oyuna girdikçe mi azalıyor süre
    bilenler varsa bilgilerinizi beklerim
  • iiiii oyun ya
  • Ben bu gün gireceğim ama tabi 7 günlük deneme olayından bugün buluşmak isteyen olursa yazsın!!
  • Oyunu silmiştim şimdi yüklüyorum....
  • arkadaslar ben bu oyunun delisiydim sole aciklayayim yazimi bu oyuna harcadim ama hayatim boyunca oynadigim 2. en güzel oyun 1.wow tabiki ama verdiginiz tüm paralara deger ancak artik cok zevksiz oldu oyun ama bana gore tabiki koca yaz ayni oyunu oynayinca ama deger süpeeeeeeeer bi oyun
  • Sanırım ben de bu yazımı bununla geçireceğim bi kayseri de kontor kartı bulabilsem...
  • Kayseri den ragnarok online oynuyan var mı veya kayseride pre-paid kartlarını nerde bulabilirim bilen var mıııııı???
  • 2 saattir yanlış şeyi yüklüyomuşum :D boşa gitti yaaa.......
  • selam arkadaslar bende bu oyunu oynamak istiyorum...
    merlininkazaninda bi ara bununla ilgili bi dokuman vardı hatta ben orda indirilmesi gereken dosyaları felanda indirdim ama malesef simdi o yazıyı bulamıyorum fre serverlar felan vardı... biraz acıklama yapabilirmisiniz bu oyunu nasıl free oynayabiliriz???
  • Oyunu free oynamak için kRO ve Sakray clientlerini indirmen lazım yok eğer paralı oynucam diosan (ki free serverlardan daha zevklidir) euRO clientini bulman lazım...ama size tavsiyem hiç bulaşmayın çok fazla zamanınızı alır fena bağımlılık yapıo benden demesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene. -- 17 Nisan 2005, 19:37:55 >
  • Bu Ragnarok da char ı yönlendirmek için mouse ile tıkladığımız yere tıkladığımız an gidiyormu yoksa Rose, Lineage II gibi laga takılıp tıkladıkdan 2-3 saniye sonramı harekete geçiyor,.
  • www.aero.nu açılmıyor, bu yeni bir sorunmu, yoksa servermı kapandı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.