güzel cevabınız için teşekkür ederim :D demek istediğinizi çok iyi anladım. size destek olan sınıftan bir arkadaşım tamamen sizinle aynı fikirde. 30 yaşında olduğunuzu belirtmeseniz sizi o sanacaktım. ilk mesajımda dahi 4k ya masaüstü 2k ya laptop fikrini örnek verecektim, siz söylediniz :)
gerçekten aklım artık öyle bir düşünceye kayıyor. direk masaüstü toplayıp laptopu ilerleyen senelere bırakma düşüncesine de girdim. zaten dolar bu kadar şahlandığı için benim detaylıca düşüneceğim biraz vakit var önümde . bu süreçte doğru kararı vereceğim bakalım.
dediğiniz gibi biraz porsche de kum taşımak istiyorum :D
fikirlerinizi değerlendireceğim bu süreçte tekrar teşekkürler :)
@Mereen1903 gerçekten öyle senin yazın içinde kalan pc şimdi benim aklımda olan başka bir pc. bu gidişle sürekli aklımızda kalacak. dediğin modeli biliyorum artık hak ettiği değeri aşan fiyatlara çıkmaya başladı. hayırlısı..
@sydn1205 bekleyceğim hocam bakalım :)
@ardaparin hayırlı olsun güle güle kullan gerçekten iyiymiş pc. 8 gb ram kafamı karıştırdı ama değerlendireceğim teşekkürler. eline ulaşınca birkaç soru sorarım :)
ahmetcanbey
kullanıcısına yanıt
8 gb ram benim de aklımı karıştırdı da garantisi bitinceye kadae iş görür garantisi bitince de takarım bir 8 daha diye düşündüm. Ssd si 128 gb o sıkıntı biraz. 256 olabilirmiş. Boş port varsa takılabilir tabi ama bakmadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme