Şimdi Ara

Raid box 2x 1tb sandisk ssd harici disk!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dark StorEX E25R Raid 1/0 Jbod box
    2x Sandisk Ultra2 SSD 1TB
    RAID1 modda şuan.

Ürünüm satılıktır böyle bi heves dedim alalım yedekli olsun bilmemne sonra baktım 50gb data var bunla uğraşacağıma clouda atarım dedim öylede yaptım. 1 disk bozulunca ışığı 2adet mavi yanan ışık var bozuk taraftaki sönüyor aynı boyutta başka bir disk taktığınızda otomatik raid tekrar kuruluyor data kaybı olmuyor içerisinde mini bir raid controller var ve raid modları küçük bir jumper yardımı ile yönetiliyor harika alet kutu başarılı performansıda gayet yerinde usb3.0ın tüm hızını kullandırıyor raid0 yapmanın pek bi anlamı yok hız olarak usb3 limitinde olduğunuzdan lakin daha fazla alan olsun diyorsanız yapılabilir ama 1 disk bozulursa tüm datanın gideceğini unutmamak gerek. 7/24 takılı kullandım sistemde hiç çıkartmadım şuan dahi takılı satılırsa formatlayıp göndericem.

DC in adaptör girişi var ssd kullanıldığında gerek kalmıyor usb ile çalışıyor 2 adet mekanik disk takılırsa harici bir elektriğe ihtiyaç duyuyor şuanda iki adet ssd olduğundan tek usb kablosuyla tam verim çalışabiliyor cihaz.

1000TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 16 Mart 2020; 20:41:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.