Şimdi Ara

RaidMax Enzo Atx WR Kasa Modifikasyon Beğeni Ve Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc Özellikler amd phenom iix6 1055 t işlemci sapphirre hd 6850 ekran kartı kingston 4 gb cl9 1600 mhz ram ( İnş 12 gb Yapmayı Düşünüyorum) asus m4a88td-m anakart 320 gb harddisk Xigmatek Dark Knight İşlemci Soğutucusu

Kasa Video Link :
    EnzoModeyoutube
    Raidmax Enzo Atx Red Case Modification.wmv
    http://www.youtube.com/watch?v=vClhMV1LF2E

Bence Kasanın Tek Eksiği Kablo Saklama HazneSinin Olmaması Bunun Dışında Çok Kullanışlı Ve Karizmatik Bi kasa Arkda Kapağın Açılır Olması Anakartın Direk Elinize Gelmesni Sağlıyo Kasada orjinal 4 Fan vardı 2 tanesini Xigmatek 80mm mavi led fanla değiştim arka tarafta raidmax 120 mm mavi led fan var yan da plexiden bağımsız siyah plakaya bağlı ekran kartına hava üfleyen xigmatek 80 mm mavi led fan var sağ arkada harddiske hava üfleyen xigmatek 80 mm mavi led fan var önde havayı dışarıya üfleyen 120 mm raidmax mavi led fan var kasa çok sessiz sistemimi topluycak daha güzel ve kullanışlı kasa bulamadım hedefim cooler masterın haf serisi kırmızı bi kasası vardı ama fiyatı pahalı kaçtı ve aldığım kasa birazdaha şık görünümlü geldi

• Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum.
  • Güzel olmuş güle güle kullan. Bilgisayarını ne amaçla kullanıyorsun? Programlama - Render vb uğraşmıyorsan. 12 gb ram alma. Fazladan elektrik harcamakdan başka bir yararı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpér -- 16 Kasım 2011; 23:03:47 >
  • şu an üniversteye hazırlanıyorum pek fazla oyun oynuyamıyorum monitörümde desteklemio en fazla 1280x720 çözünürlükte oynuyabiliyorum onuda asasin creed brotherhood ve dirt 3 te 1280x720 oynadım hiç kasma yok pc yi hem oyun hemde otoket yapan abim var onun için topladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnzoMode -- 17 Kasım 2011; 17:27:48 >
  • Muziği ogrenebilirmiyim

Edit: öğrendim gerek kalmadı teşekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt325 -- 17 Kasım 2011; 21:23:01 >
  • Usta Bi yorumda atsan süper olurdu ya güzel yada kötü die veya şöle apsan daha güzel olur böle yapsan daha güzel olur falan ama yinede teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.