Bildirim
raikkonen raikkonen raikkonen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
alonso-renault(biz takım pilot değil renklere aşığız ) -
mclaren mercedes takımının fanatiğiyim
pilot farketmez yeter ki mclaren pilotu olsun ama kimi ye daha çok destek veriyorum -
mclaren mercedes-raikkonen -
Tabiki Mclaren-Mercedes Benz Kimi raikkonen Tabiki montaya kazanıncada sevinirim. Bizde bu renklere aşığız en karizmatik renklara sahibiz. -
Button .. takım yok renault a gıcığım okadar.. -
bende ferrariye gıcığım -
KIMI RAIKKONEN-TAKIM YOK -
Herzaman Mclaren.. Kimi geleceğin rekrtmeni.. -
yense yenilse ferrari-schumi FORZAAAAA! -
valla bende schumi ye gıcıgım en az 50 tane alman tanırım hepsi de iyilerdir ama
schumacher e bi gıcığım vardır 9 yaşımdan beri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist Boy -- 21 Ağustos 2005, 22:13:49 > -
ben formulayı yaklaşık 5senedir izliyorum ve ilk izledigimden beri mclaren mercedes'i tuttum..gerci o zamanlar mika vardı..gerci simdide hemşerisi kimi var!! sonuna kadar mclaren... -
jason tahincioğlu:"reykının reykının reykının"
kıl bu herif yaa -
west-mc laren mercedes
kimi -
McLaren Mercedes ama Alonso'yu severim. RAikkonen'in tarzını sevmiyorum. -
allah allah nedir bu anti-schumachercilik -
ben reykının ı sevmiyorum
dün f12002 oynadım reykının sauberde, alonso da minardi de idi
favorim Klien ve massa -
McLaren Mercedes
Pilot tutmuyorum. İsterse sokakta yürüyen adamı tutup kullandırsınlar, yeter ki Mercedes 1. gelsin. Şahsen Pilotlar sıralaması umrumda bile değil, Ben sadece markalar sıralaması ile ilgileniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 24 Ağustos 2005, 15:12:14 > -
quote:
Orijinalinden alıntı: wooZie
ben reykının ı sevmiyorum
dün f12002 oynadım reykının sauberde, alonso da minardi de idi
favorim Klien ve massa
2001 dir oalonso 2002 de yarışmadı raikonnen se mclaren deydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 24 Ağustos 2005, 17:28:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X