Şimdi Ara

RAİNBOW 150 TL ALİNİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endonezyzdan 150 liraya season pass li almistim. Tus farki vs yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinmaz uzun vadeli oyun degil

• Uncy kullanıcısına yanıt
    Yok artik. En uzun vadeli oyun. Rainbowun yenisi daha 5 yil cikmaz. Cikana kadar da kendi turundeki tek oyun.

• Uncy kullanıcısına yanıt
    Sizin icin oyle olabilir ama bu turu oynamak isteyen insanlar icin oyun yeterince uzun vadeli. Herr oyunda farkli bir taktik uygulandigi icin oyun tekrara dusmuyor. Ve rekabet ortamini iyi yarattigi icinde oyun hep oynama istegi uyandiriyor. Bu oyunun alinip alinmayacagini belirleyen sey oynayacak bir arkadas grubu var mi yoksa yok mu ? Eger cevap yok ise almanin pek anlami olmaz.

• Kesinlikle uzun vadeli ve harika oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 6k hesap 2.200tl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCAMAYAN SARBİ

Yok artik. En uzun vadeli oyun. Rainbowun yenisi daha 5 yil cikmaz. Cikana kadar da kendi turundeki tek oyun.

Adam alınır mı diye sormuş sonra alınmaz diyene en uzun vadeli oyun diye cevap vermis ne kadarda komiksin
  • Bencede alınmaz

• yuzde 10 indirim ve enpara iadesiyle endopsn de 80 tl ye geliyor.bence alinabilir.

• Bu çöpe 50 tl bile vermem.
  • Youtube'dan gaming videolarını izle eğer ki hoşuna gidiyorsa al gitsin. Önemli olan senin hoşuna gitmesi, kim ne kötü yorum yapmışsa aldırma bak keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

Youtube'dan gaming videolarını izle eğer ki hoşuna gidiyorsa al gitsin. Önemli olan senin hoşuna gitmesi, kim ne kötü yorum yapmışsa aldırma bak keyfine

+1

• Oyunun betasını oynamıştım çok eğlenceli ancak 150 TL bana çok geldi single modu yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

Oyunun betasını oynamıştım çok eğlenceli ancak 150 TL bana çok geldi single modu yok .

Hocam kusura bakmada şu yorumlarınızda beni benden alıyor. Single modu yok 150 tl çok geldi ne demek ? Böyle Multiplayer odaklı bir oyunda alıpta single mod mu arıyorsunuz ? Hadi olsaydı 1 kere bitirip bir daha girecek miydiniz?
  • Alınır da benim gibi ps de fps oynamamışsanız iki kere düşünün. Bir oyunu alıp fps oynamayı öğrenmem lazım dedim farcry 4 aldım ucuzken
  • Povey kullanıcısına yanıt
    Oyunun 150 tl edip etmeyecegini sordum. Uzun vadeli cok farkli bir kavram. Cs en uzun vadeli fps degil mi? Cs nin fiyati kac?

• LadyAmerica kullanıcısına yanıt
    Dusuncelerime tercuman olmuzsunuz. İgn gibi sirketler de hep sp'ye gore puan veriyor. Oyunu oyun yapan mp'dir. Sp 2-3 gunde biter unutursun. Gow hastalarina falan da anlam veremem. Ama tlou baskadir tabi

• Oyun çıktı çıkalı başka oyun oynamıyorum.alacak olan varsa kesinlikle hiç düşünmeden alsın.ekibi dert etmeyin forumda oynayan çok adam var.

• alinmazzzzz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.