Şimdi Ara

rainbow sex las vegas da takildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ,oyunu bitirenlerden yardim istiyorum, buyuk bir baraj a geldim epey ilerledim,sonra epeyce asagida indim, bu arada ambar gibi kasalarin oldugu yere geldim ki burda IRANA MORALES i öldür diye görev veriyorlar ama özel timleri öldürüyom computer i hack yapiyoz az gecmeden bu kadini öldüremedin diye görevi tamamlamadan oyun duruyor !!!!!! bu kadini bir sekilde öldürmenin yolu olmadi burayi gecen arkadaslar anlatirsa sevinirim.
  • Tam hatırlamıyorum fakat orada kadını öldürmeyeceksin.Son bölüm zaten ora füze var füzeyi hack leyip ateşlencek ve havada kendini yok edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 30 Ekim 2007; 21:58:12 >
  • Abcm ben hackleme yapmadan direk merdivenlerden yukarı çıktım bide ole dene
  • Adamının bilgisayarı hacklemesini bekle sonra yukarı çık(tabi bu sırada sen bilgisayara ateş eden düşmanları haklayacaksın).Kapıdan içeri girdiğinde kadın karşında olacak bir kez ateş et,sonra kadının eceli ile ölmesini bekle
  • rainbow sex;Yeni mi çıktı bu oyun, denemek lazım...
  • orada bende takılmıştım.Oyun bug ı var orada.Hangara ilk girip gelenleri öldürdükten sonra hack yapan adamı koruman gerekiyor.O arada gelenleri öldürdükten sonra yukarı çıkıp kadını öldüreceksin ama benim başımada sendeki problem geldi.Birkaç denemeden sonra oyun failed olmadan bitti.Yapman gereken denemek
  • eh heh, ben orada birakmistim sinirden, oyunu geri goturup takasla degistirdim, ps3te.

o andan beri yeminliyim bir daha tom clancy oynamıcam diye. rezalet bir bolumdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 30 Ekim 2007; 23:28:14 >
  • valla gecti msagolun orda bug var dogru ve füzeyi firlattim oyun bitti heytttttttttttttttt to br contue yazdi
  • yorum yapmaya girmedim ama yaw kusuruma bakma arkadaşım ama vallahi koptum allah senden razı olsun hiç gülesim yoktu
    'rainbow sex las vegas da takildim ' öölemi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornaga -- 4 Kasım 2007; 15:38:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.