Şimdi Ara

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
87
Favori
266.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k@llone çok başarılı bir çalışma bence deviantartta üye olsana orada grupta yayınlayalım ayrıca bizim gibi bir çok grup var rainmeter ın bile var
  • Rainmeter grubuna uyeyım,orda yayınladım.Sızın grublarınız varsa ordada yayınlayabılırız tabi.2 gundur buna ugrasıyodum tesekkur ederım
  • grup olmazmı yaa sendeehttp://deskmoddertr.deviantart.com/ buyur buyur beklioz...
  • Way grubumuz varmıs, haberım yokmus bu ıyı oldu Yayınladım
  • ya arkdaslar ben hiç bişi yapmadım kafayı yicem ne nasıl yapılır anlamadım

bana msnden yardımcı olabilicek biri var mi pmden ulaşabilir lütfen ya kafayi yemek üzereyim
  • vista versiyonu nereden indireceğim yaaa
  • troy@ elımden geldıgınce yardımcı olulurum.Problem nedır,ne yapmaya calısıyorsun?

ATOM ANT@ Rainmeteri soruyosan vistada'da win 7dede calısıyor dıye bılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 20 Nisan 2010; 3:49:22 >
  • @k@llone
    Diğeri gibi buda süper bir çalışma olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

troy@ elımden geldıgınce yardımcı olulurum.Problem nedır,ne yapmaya calısıyorsun?

ATOM ANT@ Rainmeteri soruyosan vistada'da win 7dede calısıyor dıye bılıyorum.
    ya ben programi kurdum 64 bit fakat simgeye tıkaldıgımda bilgisayar bişiler oluyor acayip kasiyor açılmıyor yani sonra vazgeçtim bilgisayarsa saglam ama yapamadım nese cok öenmli değil ya
  • Merhaba arkadaşlar, ben rocketdock kullanıyorum fakat sürekli üstte oluyor. Yani tarayıcı falan açtığım zaman kaybolmuyor. Demek istediğimi resimle anlatayım. Ben rocketdock'un sadece masa üstünde olmasını istiyorum. Bunun bir ayarı var mı? Teşekkürler.

Resim :

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

• @aLcat[R]aZ
    Begendıgıne sevındım

@Furkan Yağız
    Rocket dock ustune sag tıkla-arocketDock ayarları-Konum-Ekran pozısyonu-Katman-Her zaman Altta işaretle tamamdır

@Troy
    Hangi versıyonunu kurusyosun 1.1 mi, 1.2 beta mı? 1.1 kur,Destekledıgı ısletım sıstemlerınde vistada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 20 Nisan 2010; 12:28:29 >
  • quote:

@aLcat[R]aZ
    Begendıgıne sevındım

@Furkan Yağız
    Rocket dock ustune sag tıkla-arocketDock ayarları-Konum-Ekran pozısyonu-Katman-Her zaman Altta işaretle tamamdır

@Troy
    Hangi versıyonunu kurusyosun 1.1 mi, 1.2 beta mı? 1.1 kur,Destekledıgı ısletım sıstemlerınde vistada var

Teşekkürler.
  • @Furkan Yağız

Her zaman
  • quote:

@aLcat[R]aZ
    Begendıgıne sevındım

@Furkan Yağız

@Troy
    benim sistem viw 7 prof. ama takılıyor çok kasıyor anlamadım :D
  • Skin'in PNG'lerinin renkleriyle oynanırsa bence mükemmel bir skin olabilir.. Furkan* 'ın Desk'ine bu rengiyle de tam gider ama..
    SakuraTab for Rainmeter by ~Slifer2006

Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 21 Nisan 2010; 17:24:30 >

• Kallone tube skininin token stylını yapmıs bulunmaktayım bakalım beğenecekmisiniz,duvar kağıdıda benden

Buda kallone bar token style

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 22 Nisan 2010; 12:06:03 >

• aLcat[R]aZ , güzel durdu teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar. Son birkaç gündür bu tema işine iyice sarmış durumdayım. Size birkaç sorum olacak. Birincisi "Objectdock" programında o dock çubuğunu alta aldığımda görev çubuğunun gölgesinde kalıyor ve pek gözükmüyor. Bunu düzeltmenin yolu nedir ben bulamadım da. Görev çubuğunu kaldırmak da istemiyorum. İkincisi "Rainmeter" programını da baya kurcaladım ve baya bi skin indirdim netten. Sonra bunları programın skin klasörüne attım. Bazı skinlerde "dll" uzantılı uygulamalar çıktı ve bunları sanırım "Plugins" klasörünün içine atmam gerekiyor. Ben de tam olarak öle yaptım ancak bu klasörün içinde "CoreTempPlugin" ve "SpeedFanPlugin" uygulamaları zaten vardı. Ben bu indirdiğim skinlerden çıkan "dll" uzantılı uygulamaları("CoreTempPlugin" ve "SpeedFanPlugin") buraya kopyaladığımda bunlarla değiştirmem mi gerekiyor her skin için? Bir de 6-7 tane skin indirdim ve bu yolla kurdum ama indirdiğim skinler programın içerisinde gözükmüyor? Neden olabilir?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.