Şimdi Ara

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları. (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.610
Cevap
87
Favori
266.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coming

Arkadaşlar bana kullandığınız skinleri gönderebilirmisiniz. İki saattir uğraşıyorum ancak kafama göre birşey beceremedim.
    Yani websites, notes, hava durumu, cpu ram, hddleri gösteren bir skin varsa elinizde birde masaüstünde dosya klasörü oluşturabilecegim?

Alttaki linkteki gibi. Acayip merak saldım ancak beceremiyorum bir türlü aradığım şeyler olmuyor

Bu resmi nerden aldın eğer deviantart falansa orada vardır linki yada direk indirme olarak )

Ayrıca çok ram yiyo haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 28 Ocak 2012; 19:20:21 >

•  Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

sizce nasıl?basit bi tasarım oldu sadelik iyidir

daha güzel ram-cpu göstergeleri arıyorum.yuvarlak gstergeli olabilir.varsa elinizde paylaşırsanız iyi olur.

başlat simgesi ni güzel bir şekilde (siyah beyaz) yapmak istiyorum.yukarda bi kaç kişide güzel bir kkatman vardı ama eskisini kaldırmadığım içn kötü duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spygame -- 28 Ocak 2012; 19:39:39 >

• @spygame görünüm sade hoş sizden birşey rica etsem? O winamp skininin linkini verirmisiniz bana cok hosuma gitti (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: spygame

daha güzel ram-cpu göstergeleri arıyorum.yuvarlak gstergeli olabilir.varsa elinizde paylaşırsanız iyi olur.

başlat simgesi ni güzel bir şekilde (siyah beyaz) yapmak istiyorum.yukarda bi kaç kişide güzel bir kkatman vardı ama eskisini kaldırmadığım içn kötü duruyor

Başlat menüsünü kaldırmak için taskbar hider diye bi program var ama yine de yerli yersiz açılıyo menü.Bi dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Coming

@spygame görünüm sade hoş sizden birşey rica etsem? O winamp skininin linkini verirmisiniz bana cok hosuma gitti (:

tabiki.electric space temasından almıştım onu.

customize.org
    PHP 7.3.2-3+ubuntu18.04.1+deb.sury.org+1 - phpinfo()
    http://customize.org/rainmeter/skins/64512

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

bu da benim masaüstü

/>

Arkadaşım başlat menüsü ve cpu ram gibi göstergelerin birleştiği eklentinin linkini verebilir misin?

Rainmeter------------------------->http://rainmeter.net/cms/
    Başlat Çubuğu için--------------->http://customize.org/rainmeter/skins/86969
    Saat ve Tarih için---------------->http://lilshizzy.deviantart.com/#/d41hrge
    Hava Durumu için---------------->http://http://customize.org/rainmeter/skins/76435
    Rocket DocK---------------------->http://rocketdock.com/download
    Rocket Dock Skins--------------->http://rocketdock.com/addon/skins/27333
    Rocket Doctakii İconlar için----->http://rocketdock.com/addon/icons/37035

bende forumda @Red Wings adli arkadaştan yardim alarak yaptim onada çok teşekkürler

başlat ı ve görev çubuğunu kapattın mı yoksa cropladın mı o kısmı

kullandığın başlat çubuğunu atıorum ama ona tıkadığımda normal başlat açılıyor.onu silmek lzm kötü duruyor yoksa

taskbar hider ı deneyeceğim şimdi

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Başlat menüsünü kaldırmak için taskbar hider diye bi program var ama yine de yerli yersiz açılıyo menü.Bi dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

taskbar magic diye bi programı denedim oldu da taskbar olamayınca pencereler arasında geçiş uzuyor onu keşfettim alt +tab da fazla kullanmıyorum.

onun yerine başlat butonunu değiştirmeye çalışcam.daha siyah beyaz sade bir simge yapıp koyacam.internette var yapabilen programlar denicem sonucu yazarım buraya

• Buda benim ki yeni yaptım, biraz acele oldu ama oldu sanki

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

İlk denememde böyle bir şey çıktı.

favorim bu arkadaş

• rainmeter programında giriş noktası bulunamadı hatası alıyorum yardım edicek varmı
  • Hocam iyi güzel de tek merak ettiğim sisteme ne kadar yüklendiği bu olayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky1920

Hocam iyi güzel de tek merak ettiğim sisteme ne kadar yüklendiği bu olayın

10mb yükleniyor, kullandığın arayüz grafiği iyi durumda ise yani hareketli vs. durumu varsa taş çatlasa 50 mb olur yük...

@spygame;

Taskbarı kaybedince TumbWin diye bir program kullanarak tüm pencerelerini masaüstüne küçülterek aralarında geçiş de sağlayabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

10mb yükleniyor, kullandığın arayüz grafiği iyi durumda ise yani hareketli vs. durumu varsa taş çatlasa 50 mb olur yük...

@spygame;

Taskbarı kaybedince TumbWin diye bir program kullanarak tüm pencerelerini masaüstüne küçülterek aralarında geçiş de sağlayabilirsin...

değiştirdim başlat simgesini bu hoşuma gitti.başka simgeler de var.dediğin program bence güzel ama kullanışlı değil.başka sekmeye geçmek için önce masasüstüne gelcem ondan sonra diğerine geççem o yüzzden böyle daha iyi bence

görüldüğü gibi rainmeter 11mb gibi yiyor.rocketdock 8 mb. tplam 20mb civarında.chrome la karşılaştırırsanız farkı anlarsınız

• quote:

quote:

@spygame;

Sistemi yorması bakımından sormuştum hocam yani sistemi yormaz mı diyorsun

• quote:

quote:

quote:

@spygame;

Yahu kurarsın kendin görürsün, ben san tutupta ne desem boş, 10mb lık uygulama sanki kurmak 1 saaty zamanını alacak , kurmak + silmek toplamda 5 dk nı alcak, beğenmesen sil, dene gör, firefox,safari, opera,chrome vs. bunlardan birini kullanabiliyorsan sisteminde, rainmeter hiç bişi harcamıyor gibi bişi kalıyor...

• quote:

quote:

quote:

@spygame;

abicim sana görev yöneticili açıklama yaptım daha ne yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

rainmeter programında giriş noktası bulunamadı hatası alıyorum yardım edicek varmı

rainmeter kurarken hangi işletim sistemi sürümü kullanıyorsan ona göre kurulum yap... gene mi olmuyor o zaman uyumluluk modunda dene, gene mi olmadı yönetici olarak çalıştırıp yükle, gene mi olmadı o pc 'yi çöpe at veya aldığın yere götür satıcının kafasında parçala... Herkeste çalışan program sende çalışmıyorsa ve bugüne kadar böyle saçma sapan bir hata ilk defa duyduğıuma göre sistemde sorunsal olmuştur, ve format yesede düzelmez... Yada rainmeter kullanmayacaksınız...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

rainmeter programında giriş noktası bulunamadı hatası alıyorum yardım edicek varmı

rainmeter kurarken hangi işletim sistemi sürümü kullanıyorsan ona göre kurulum yap... gene mi olmuyor o zaman uyumluluk modunda dene, gene mi olmadı yönetici olarak çalıştırıp yükle, gene mi olmadı o pc 'yi çöpe at veya aldığın yere götür satıcının kafasında parçala... Herkeste çalışan program sende çalışmıyorsa ve bugüne kadar böyle saçma sapan bir hata ilk defa duyduğıuma göre sistemde sorunsal olmuştur, ve format yesede düzelmez... Yada rainmeter kullanmayacaksınız...

rainmeter 2.0 sürümünü yükledim o çalıştı sorun yok zaten hatanın çözümünü hiç biyerde bulamadım ve böyle bi hatada görmedim bi tek bende oldu galiba

• 2.0 yüklücen zaten sen neyi yüklüyorsun ki, 2.1 beta yı mı? Şu " yeni sürüm çıktı, hemen ona geçelim" mantığınızı neye dayanarak uyguluyorsunuz merak ediyorum doğrusu, yahu daha beta, tüm sistemlerle uyumlu değil, her şeyi geçtim arayüzleri bile doğru dürüst desteklemiyor. bana sorarsanız en stabil çalışan sürüm 2.0 , hatta 1.7 sürümü, tabi onu nette bulamassınız...
  • quote:

2.0 yüklücen zaten sen neyi yüklüyorsun ki, 2.1 beta yı mı? Şu " yeni sürüm çıktı, hemen ona geçelim" mantığınızı neye dayanarak uyguluyorsunuz merak ediyorum doğrusu, yahu daha beta, tüm sistemlerle uyumlu değil, her şeyi geçtim arayüzleri bile doğru dürüst desteklemiyor. bana sorarsanız en stabil çalışan sürüm 2.0 , hatta 1.7 sürümü, tabi onu nette bulamassınız...

Ben önce ilk sayfadakini indirdim olmadı daha sonra farklı bir yerden indirdim çalıştı olay budur yeni sürüm çıktı diye hemen ona geçmeye falan çalışmıyorum 2.1 ilk defa duydum betaysa hiç bulaşmam zaten.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.