Şimdi Ara

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları. (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
87
Favori
266.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @blackester12 Bu siteye bakmışsındır belki aklıma ilk bura geldi.Zaten bu konuda en iyilerinden bir tanesi Deviantart.Rainmeter ile ilgili sorunlarınız olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar

• Ufak bir güncelleme.Öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.
  • saol kardes , birde ekranın sağ tarafına masaustu goster seklinde bir sey ekleyebiliyormuyuz. Bu arada hava durumu cok guzel olmus :D
  • Rica ederim.O tarz bir skin var mı bilmiyorum.Teşekkür ederim üstünde çalışıyorum,bu sadece fikir vermek amaçlı.Bitince bundan çok farklı olur büyük ihtimal.
  • Ahm-@ çok şık duruyor, şu güneşin ve saati bölen orta çizgi ile bu gece ve yarın arasındaki çizgi olmasa nasıl olur sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

Ahm-@ çok şık duruyor, şu güneşin ve saati bölen orta çizgi ile bu gece ve yarın arasındaki çizgi olmasa nasıl olur sence?

Sağol abi.Önerini dikkate alıcam.Üzerinde çalışıyorum,zaten bu şekilde kalmaz büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackester12

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Sag alt tarih ve google twitter vs. link alabilirmiyiz

takip bende istiyorum link bonin masaüstü acayip güzel birde linkleri verirse iyi olur

tarihi buldum en azından ismini corner date olsa gerek google da bulunur da google facebook... diğerleri bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buğra_137 -- 30 Haziran 2012; 19:58:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: relogon

KONUYU DAHA DÜN TAKİP ETMEYE BAŞLADIM GECE OLDUGU İÇİN 2 SAAT İÇERİSİNDE BUNU YAPABİLDİM İLK ÇALIŞMAMDIR NELER EKLENEBİLİR NELER ÇIKARTILABİLİR YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

google twitter facebook ve youtube u nerden bulabilirim dün öğlenden beri arıyorum hala bulamadım

• O saati arayanlara

Corner Calender

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 1 Temmuz 2012; 11:04:21 >

•  Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

Kırmızı ile çizdiğim yerlere göre tema arıyorum. Tek parça halinde, ve sistem özelliklerini içermesi gerekiyor( Cpu, Ram, Download gibi...) İnce bir çubuk, görev çubuğu gibi. Bilen varsa linkleri bekliyorum. Teşekkürler.
  • Tema yükleyemedim ben skinse atıyorum refresh atıyorum ancak temalar da çıkmıyor Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Tema yükleyemedim ben skinse atıyorum refresh atıyorum ancak temalar da çıkmıyor Yardımcı olursanız sevinirim

Pm attım
  • Arkadaşlar rainmeterda kullanabileceğim içinde bilgisayarı kapat, yeniden başlat, oturumu kapat, uyku moduna al gibi komutların olduğu bir skin var mı? Varsa lütfen paylaşır mısınız? Çok lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 5 Temmuz 2012; 21:07:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buğra_137

quote:

Orijinalden alıntı: blackester12

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Sag alt tarih ve google twitter vs. link alabilirmiyiz

takip bende istiyorum link bonin masaüstü acayip güzel birde linkleri verirse iyi olur

tarihi buldum en azından ismini corner date olsa gerek google da bulunur da google facebook... diğerleri bulamadım

komple temayı verebilirmisin boni ?

•  Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

Yorumlarınızı Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslümdenenhıyar -- 7 Temmuz 2012; 15:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Yorumlarınızı Bekliyorum

Görüşüm, sağ altta tarih ve saat varken üstte de olması gereksiz geliyor bana. Ya da üstte varken sağ altta olması. Masaüstünüzün sadeliği, simgesizliği gayet güzel durmuş. Arkaplanı değiştirirdim ama ben olsam, güzel bir yaz manzarası olabilir.
    Bir de bişey sorcam görev çubuğunuzdaki rss simgesi nedir. Program mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

quote:

Yorumlarınızı Bekliyorum

Görüşüm, sağ altta tarih ve saat varken üstte de olması gereksiz geliyor bana. Ya da üstte varken sağ altta olması. Masaüstünüzün sadeliği, simgesizliği gayet güzel durmuş. Arkaplanı değiştirirdim ama ben olsam, güzel bir yaz manzarası olabilir.

O Rss değil exa radyonun simgesi yorumun içinde teşekkürler :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

quote:

Yorumlarınızı Bekliyorum

O Rss değil exa radyonun simgesi yorumun içinde teşekkürler :)

facebook , twitter vs. link atabilirmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

İlk deneyimim basit bir çalışma.Hud Vision 2.2'yi bulamadım internette.Enigma ile denedim

Hocam merhabalar bende sizinkinden esinlenerek kafama göre bişeyler yaptım rainmeter+dreamscene kullanarak güzel bişeyler oluşturdum ancak takıldığım yer şu, sol alt skinde sıcaklığı gösteren değer bende çalışmıyor bunun herhangi bir ayarı varmıdır ?

Hocam merhaba bende celcius'a çeviremedim onun ayarını bilmiyorum o şekilde fahrenheit gösteriyor

bende fahreneit bile gözükmüyo ona takmış durumdayım su an :D

abi bunları nasıl yapıyorsunuz anlatacak varmı ben enigmaya girdim indirdim skinleri indiriyom çalışmıyo ve başlat çubuğunu nasıl yaptınız

• Arkadaşlar şöyle bir skin üzerinde çalışıyorum ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 18 Temmuz 2012; 11:08:00 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.