Şimdi Ara

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları. (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
87
Favori
266.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

pc bişey olurmu.

Hayır sisteme zerre zarar vermez

explorer.exe vb dosyalarla alakası yok, rainmeter kendi çapında takılır :)
  • beyler bi çoğunuz görev çubuğu masaüstü simgelerini falan yok etmiş onu nasıl yapacağız ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

beyler bi çoğunuz görev çubuğu masaüstü simgelerini falan yok etmiş onu nasıl yapacağız ya ?

işletim sistemin ney ?

Win7 ise masaüstü sağ tık/görünüm/masaüstü öğelerini göster seçeneğini deaktif duruma getir

Görev çubuğu yok etme değilde, görev çubuğuna sağ tık/özellikler/görev çubuğunu otomatik olarak gizle seçeneğini seçerek gizleyebilirsin.
  • Bende Biraz Uğraştım ve Böyle bişey Yaptım burdaki arkadaşların çok yardımı dokundu teşekkürler özellikle smug ve boni ye :)

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 4 Eylül 2012; 2:49:49 >
  • abiler şu facebook twitter youtube google gibi şeyler nasıl masaüstüne taşıyorsunuz yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Tema yükleyemedim ben skinse atıyorum refresh atıyorum ancak temalar da çıkmıyor Yardımcı olursanız sevinirim

Pm attım

hocam bendede aynı sorun var temalar çıkmıyor yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

quote:

Tema yükleyemedim ben skinse atıyorum refresh atıyorum ancak temalar da çıkmıyor Yardımcı olursanız sevinirim

Pm attım

Nedir sorun tam olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silently06

abiler şu facebook twitter youtube google gibi şeyler nasıl masaüstüne taşıyorsunuz yardım ederseniz sevinirim

• 2 aylık laptop çöktü, gideyim yaptırayım ya da iade edeyim, Rainmeter'i çok değişik şeyler bekliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pm attım

Nedir sorun tam olarak ?

hocam bende en son surum yuklu temaları indirip doğru şekilde skinin içine atıyorum refreshleyip açıyorum programı ama kabıklar kısmında görünmesine rağmen temalar kısmından görünmüyor bu yuzden temayı tek hamlede uygulayamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pm attım

Nedir sorun tam olarak ?

hocam bende en son surum yuklu temaları indirip doğru şekilde skinin içine atıyorum refreshleyip açıyorum programı ama kabıklar kısmında görünmesine rağmen temalar kısmından görünmüyor bu yuzden temayı tek hamlede uygulayamıyorum

Sıkıntı yok,yapılan skin tema şeklinde uyarlanmamış demektir bu.Her paket tema şeklinde oluşturulmuyor...

• quote:

beyler bi çoğunuz görev çubuğu masaüstü simgelerini falan yok etmiş onu nasıl yapacağız ya ?

Abi mesajlarına bakarmısın :)
  • quote:

arkadaşlar ben kendi pc imde bu temayı nasıl elde ederim ya görev çubuğunu falan üste taşımış üste taşıması basit ama görev çubuğu tamamen değişmiş ayrıca alltaki o simgeleri falan nasıl ayarlayacağız yardım edenlere teşekkür ederim şimdiden

Bunu bende çok aradım ama yapamadım zaten wallpaper da yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francouzska

quote:

arkadaşlar ben kendi pc imde bu temayı nasıl elde ederim ya görev çubuğunu falan üste taşımış üste taşıması basit ama görev çubuğu tamamen değişmiş ayrıca alltaki o simgeleri falan nasıl ayarlayacağız yardım edenlere teşekkür ederim şimdiden

Bunu bende çok aradım ama yapamadım zaten wallpaper da yok :D

wall

• quote:

Orijinalden alıntı: ChackerKey_f

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

hocam masa üstünün linkini verirmisin

abi ekranın solunda FACEBOOK- TWİTTER- YOUTUBE gibi LİNK yazmıssınız onu nasıl yaparım tüm gün aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar biri bana XP Theme / art şu temayı nasıl yükleyebileceği mi anlatabilir mi? .zip şeklinde iniyor. içinden 'windows görsel stil dosyası' felan çıkıyor. nereye atmam gerek bu dosyaları yardımlarınızı bekliyorum.
  • millet bu indirdiğimiz skinleri nasıl kuruyoz ben beceremedim :) biri anlatabilirmi
  • Arkadaşlar her şeyi yaptım fakat şu hava durumu olayı bir türlü olmuyor yapabilen varsa anlatabilir mi?
  • Ben de deneyeceğim ilk defa şimdi. Resimler cortlamış herhalde. Bakalım becerebilecek miyim
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.