Şimdi Ara

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları. (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
87
Favori
266.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Sanırım 1 sene önce hazırlamış olduğum videoları buraya tekrar eklemem gerek, millet daha rainmeter ı çözememiş... Sonrada neden başlık bu kadar cansız diye sızlanıyoruz yahu!! Bi ara atarım hepsini buraya örnek temalarla desktop yapma olayı, en ince ayrıntısına kadar anlatmış durumdayım... Hiçkimsenin sorunu kalmaz...

çok iyi olur ben hiç birşey anlamadım açıklamalardan çünkü
  •  Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

Dün gece programı kullanmayı bilmiyordum :) ama bugün sade ve şık olduğunu düşündüğüm bir masaüstü yaptım kendime
  • mechanical saat te güzel ama rainmeterden farklıhttp://www.3planesoft.com/clock-screensavers/mechanical-clock-3d-screensaver/
  • Rainmeter işine yeni başladım. Kendimce bişeyler yaptım ama magictab taki game and program da kendi oyunlarımı proğramlarımı kullanamadım. Yazılanların çoğunu okudum ama pek bahsedilmemiş ,galiba çok basit bişey fakat ben bi yerde kaçırdım sanırım. Birisi basitçe anlatabilir mi ? ..

( yapamadığım daha çok şeyler var ama zamanla öğrenicez artık )
  • Güzel olmuş eline sağlık

Nokia Belle Clock

fav.me
    DeviantArt: 403
    http://fav.me/d5jbf45

• quote:

Orijinalden alıntı: shevgok

Rainmeter işine yeni başladım. Kendimce bişeyler yaptım ama magictab taki game and program da kendi oyunlarımı proğramlarımı kullanamadım. Yazılanların çoğunu okudum ama pek bahsedilmemiş ,galiba çok basit bişey fakat ben bi yerde kaçırdım sanırım. Birisi basitçe anlatabilir mi ? ..

Sen kendin öğrenmeye çalış keşfettikçe güzelleşiyo. Üsütnde biraz dur, denemeler yap. Bişeyler keşfediyon. AA bu buymuş, diyon. Kolaylaşıyo. Öğreniyosun.
  • rainmeterde butonlardan birinde masaüstü göster kodunu kullanmak istiyorum bu kod nedir bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loit01

quote:

Orijinalden alıntı: shevgok

Rainmeter işine yeni başladım. Kendimce bişeyler yaptım ama magictab taki game and program da kendi oyunlarımı proğramlarımı kullanamadım. Yazılanların çoğunu okudum ama pek bahsedilmemiş ,galiba çok basit bişey fakat ben bi yerde kaçırdım sanırım. Birisi basitçe anlatabilir mi ? ..

Sen kendin öğrenmeye çalış keşfettikçe güzelleşiyo. Üsütnde biraz dur, denemeler yap. Bişeyler keşfediyon. AA bu buymuş, diyon. Kolaylaşıyo. Öğreniyosun.

Doğru diyosun hocam.. kendimce bişeyler yapmaya çalıştıkca , yaptığın şeyler daha özel oluyo.. Mesela aşağıdakini yeni yaptım ,artık ikide bir açıp bakıyorum
    baktıkça başka şeyler yapasım geliyo :) ama sorduğum sorunun çözümünü daha bulamadım

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

• Rainmeter skinlerindeki masaüstü rss readerları aşağıdaki resimde olduğu gibi türkçe sitelere göre ayarlamak istiyorum. Bununla ilgili bana yardımcı olabilir veya yönlendirebilir misiniz? Bir salağa anlatır gibi bana bunu anlatabilecek veya bir kaynak gösterebilecek bir arkadaş var mı?

http://g1210.hizliresim.com/12/z/fgr7m.png

• quote:

Orijinalden alıntı: PxlPlus

rainmeterde butonlardan birinde masaüstü göster kodunu kullanmak istiyorum bu kod nedir bilen varmı ?

Bilen varmı arkadaşlar

Beyler rainmeteri yeni kurdum ama hiç bişey bilmiyorum program hakkında masaüstümü yukardaki gibi nasıl yapabilirim biri anlatırsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi 10

Beyler rainmeteri yeni kurdum ama hiç bişey bilmiyorum program hakkında masaüstümü yukardaki gibi nasıl yapabilirim biri anlatırsa çok sevinirim

beyler bu sağ üst köşedeki hangi skin ? (takvim ve saat)

bilen var mıdır ?

• Şimdi biri de bana bi yardım etsin çok salakça bi sorum var benim. Hepinizin masaüstü iyi güzel hoşta benim masaustunde mesela 30 tane folder ikonu var 20 tane program ikonu var 20 30 tane excel ve word dosyası var bütün bunları neyapacaz tutup hepsibi bi klasorun içine sokup saklayacaz mı yani nedir. Ya da çift dekstop gibi bi uygulamamı var biri bi aydınlatsın lütfen????
  • quote:

Orijinalden alıntı: muran87

quote:

bilen var mıdır ?

Skin'in adını hatırlamıyorum ama zamanında indirip üstünde biraz değişiklikler yapmıştım, resmini ekliyorum istersen upload edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sMug

quote:

quote:

bilen var mıdır ?

Skin'in adını hatırlamıyorum ama zamanında indirip üstünde biraz değişiklikler yapmıştım, resmini ekliyorum istersen upload edebilirim.

eyvallah hocam, sağolasın ama ben buldum skini, hatta adresi de paylaşayım belki bulamayan arkadaşlar vardır

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilen var mıdır ?

eyvallah hocam, sağolasın ama ben buldum skini, hatta adresi de paylaşayım belki bulamayan arkadaşlar vardır

http://browse.deviantart.com/customization/skins/sysmonitor/rainmeter/?q=simple+media#/d3img0c

bu skinde tarihi nasıl türkçe yapıyoruz. yardımcı olabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mephisto28

quote:

quote:

quote:

quote:

bilen var mıdır ?

http://browse.deviantart.com/customization/skins/sysmonitor/rainmeter/?q=simple+media#/d3img0c

bu skinde tarihi nasıl türkçe yapıyoruz. yardımcı olabilirmisiniz?

yapmamız gereken skin'in içine girip gün ve ay değerlerini Türkçe'leriyle değiştirmek.

onuda şu şekilde yapıyoruz, skin'in üzerindeyken sağ click ve kabuğu düzenle'ye tıklıyoruz

açılan sayfada [MeasureMonth] ve [MeasureDay1] bölümlerini buluyoruz ve substitute kısımlarını sırasıyla şu şekilde değiştiriyoruz

Türkçe aylar için:
    Substitute="January":"Ocak","February":"Şubat","March":"Mart","April":"Nisan","May":"Mayıs","June":"Haziran","July":"Temmuz","August":"Ağustos","September":"Eylül","October":"Ekim","November":"Kasım","December":"Aralık"

Türkçe günler için:
    Substitute="Monday":"Pazartesi","Tuesday":"Salı","Wednesday":"Çarşamba","Thursday":"Perşembe","Friday":"Cuma","Saturday":"Cumartesi","Sunday":"Pazar"

şeklinde değiştiriyoruz, umarım anlaşılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muran87 -- 9 Kasım 2012; 12:04:12 >

• teşekkür ederim. sorun halloldu.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.