Şimdi Ara

Rakan OP !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 oyun 5 win. sırasıyla e w q fullüyorum. sorakaya çıkılan hız veren itemi çıkıyorum. totem eşyası,kefaret daha sonra demir solari, şovalya adağı vs tankımsı eşyalar çıkıyorum. Kabiliyet olarak rüzgara fısıldayan , janna'ya çıkılan. ama heyulanın cesareti de olabilir sanırım.

karakter erken oyunda cidden güçsüz. 6 lvl den sonra açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlukhann -- 20 Nisan 2017; 3:31:11 >

• Klâsik rito, champ çıkar ilah gibidir free elolar kasılır 3 4 yama nerflenir daha sonra çöp olur rework alır düzelir sonra tekrar sil baştan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çaydanlık çıkıyorum adcem biraz hızlı sağ tıklasın diye
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    hocam yeni adc için söylediğiniz geçerli olabilir ama rakan skil setiyle her zaman oynanabilir durumda olacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutlukhann

hocam yeni adc için söylediğiniz geçerli olabilir ama rakan skil setiyle her zaman oynanabilir durumda olacaktır diye düşünüyorum.

Lee sine benzettim, kaderide aynı olur. Her skillden biseyler kırparlar işlevsel bi seçim olarak kalır.

• rakan gerçekten güçlü. hem mobil hem cc var hem kalkan var hem tanklık var bir suptan başka ne istenir
  • Xayah'ı deneyebildim çok güçlüydü nişancı olduğundan ilk ona heves ettim,şimdi Rakan'a bakıcam çok tatlı çift oldular oyunada güzel renk kattılar

• rakan gerçekten op ya skill seti e w e kombosu tf lerde bildiğin malphite ultisi etkisi yapıyo. sürekli oynanan bi support olacak bence.
  • Rakan özellikle atilip ziplatan skilli çok op ve bunu yapip tekrar eski yerine dönebiliyorsun.Beklediğim gibi oldu aslinda.Rakan God Tier,Xayah Tier 1

• Alistarın daha iyisi ya girip çıkıyor bu

• Toplamda 14 oyun oldu 11 win 3 lose. dereceli de ise 8 oyunda 6 galibiyet.
  • Kutlukhann K kullanıcısına yanıt
    şimdi alabildim deneyeceğim runeleri ne şekilde giriyorsun prolara baktım ama herkes deneme aşamasında farklı şeyler girmişler söyle seninkileri deneyeyim bakayım :)

edit: bu arada çok ilginç atack speed ile thunderlord girenler olmuş heyula girenler olmuş ama en verimlisi rüzgara fısıldayan girip e fullemek heralde az sonra deneyeceğim banlanmıyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biolystick -- 21 Nisan 2017; 18:34:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    hocam hareket hızı,zırh,büyü direnci ve can giriyorum rünleri. hasarı olmadığı için tamamen hayatta kalmak üzerine kurulu.
  • Kutlukhann K kullanıcısına yanıt
    şimdi 1 oyun oynadım hareket hızı yerine ap ile girdim diğerleri aynı yanımada xayah aldılar rakanıda ilk kez oynadım xayahlada ilk kez oynadım :D şunu söylemem gerek ki all in damageler aşırı fazla xayah zaten yakalanırsa kaçamıyor kötü pozisyonda fight girip sonunda kazandığımız çok oldu kesinlikle xayaha damage nerfi gelir rakanında e sine bişeyler olur

şimdi 2.oyuna giriyorum gene rakan ile xayah aldık bu sefer ms defans runeleriyle girdim karşısıda vayne janna ivern ile kanserler bakalım nasıl olacak

• Ben nedense xayah'ı daha çok beğendim. Şu an fazla hasarı var.

Açıkçası rakan'ı pek op bulmadım. w si hem animasyon olarak hem özellik olarak şu anlık sıkıntılı. rakibe ne istiyorsa yapması için gerekli fırsatı verecek zaman var. çok geç patlıyor.

Janna, thresh ve morgana

rakan'ın w zıplatana kadar gerekli önlemleri almış oluyorlar. Olay yine xayah'ın tüylere odaklı kalıyor.

Yani özetle rakan rakiplerin arasına girip çıkıyor ama rakibi pek kanser edemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 21 Nisan 2017; 19:56:51 >
  • Şu anda op veya değil anlaşılmaz. hero yeni çıktı kimse skillerini bilmiyor. hal böyle iken win almak kolay.
  • Son kararım op falan değil bilen adama w atamıyorsun çok geç atıyor tepki verme süresi çok fazla ayrıca bir sürü skillde bozabiliyor tek güçlü yanı e si ve ultisi o kadarda olsun bence :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.