Şimdi Ara

Rakı şişesinin ucundaki kapağı nasıl çıkartabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
35.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda zamanında fosfor ile çeşitli şişelerden abajur yapılmasıyla ilgili bir konu vardı. Şu anda elimde bir kaç şişe var, merak ettim bende denemek istedim. Yalnız malum rakı şişesinde içerisine başka şeyler doldurulmasın diye çeşitli önlemler var. Bunu nasıl zarar vermeden çıkarabilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rakı Şişesinin Ucundaki Kapağı Nasıl Çıkarılır?

Rakı şişesinin ucundaki kapağı çıkarmak ilk bakışta zor görünebilir. Ancak birkaç basit adımla kapağı kolayca çıkarabilirsiniz.

Adım 1: Rakı Şişesini Dik Tut

Rakı şişesini dik bir şekilde tutun. Şişeyi eğmek veya yatırmak kapağı çıkarmayı zorlaştıracaktır.

Adım 2: Kapağın Altını Kavrayın

Kapaktaki çıkıntılı kenarın altını başparmaklarınız ve işaret parmaklarınızla sıkıca kavrayın.

Adım 3: Kapağı Kaldırmak İçin Düzgünce Çekin

Kapağı düz bir şekilde yukarı doğru çekin. Kapağı büker veya çevirirseniz zarar verebilirsiniz.

Adım 4: Kapağı Kaldırın

Kapak yerinden çıktığında, kapağı tamamen kaldırmak için yukarı doğru kaldırmaya devam edin.

İpuçları:

• Kapağı çıkarmadan önce şişeyi oda sıcaklığına getirin. Soğuk şişelerde kapaklar daha sıkı olabilir.
    • Kapağı çıkarmak için fazla güç kullanmayın. Fazla güç kapağı veya şişeyi kırabilir.
    • Kapağı çıkardıktan sonra şişeyi hemen kapatın. Bu, rakının bozulmasını önleyecektir.

Anahtar kelimeler:

• Rakı nasıl açılır
    • Rakı şişesi nasıl açılır
    • Rakı kapağı nasıl açılır
    • Rakı şişesi kapağı nasıl açılır
    • Rakı şişesinin kapağı nasıl açılır
    • Rakı kapağı nasıl çıkarılır
    • Yeni rakı nasıl açılır
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla biz vodka sisesine bicagi sapladik o plastik seye sag sol hafif ceke ceke cikardik ama rakida hic denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdmondDantes

Valla biz vodka sisesine bicagi sapladik o plastik seye sag sol hafif ceke ceke cikardik ama rakida hic denemedim.

Aynen bu sekilde cikarabilirsin bu sefer kapagi kapanmaz en iyisi siringayla felan dok icine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • İçine enjektörle doldur en iyi yöntem onu sökersen kapak kapanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

İçine enjektörle doldur en iyi yöntem onu sökersen kapak kapanmaz.

Çok uğraştıracak ama son yöntem bu gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.