ne yuhu arkadaşlar. adamlar doğru sölemişşş. ne o makyajlı, şeytan tipler!!! insanlıktan tamamen uzaklaşmışlar artık. müzik yaptıklarını sanıyolar... bizim türklerde bu zebanilere özeniyo, onlar gibi olmaya çalışıyoo. bırakın bunları arkadaşlar. yorum yapmaya bile değmezz.. biz ülkemiz için bişeyler yapmaya çalışalımm. bırakın bunları. bunlar insanı karanlığa itiyooo....
Arkadaşın şaka yaptığını farzediyorum zaten avatarındaki Michael Jackson zombiden beter
quote:
Orjinalden alıntı: WILLIAMs
ne yuhu arkadaşlar. adamlar doğru sölemişşş. ne o makyajlı, şeytan tipler!!! insanlıktan tamamen uzaklaşmışlar artık. müzik yaptıklarını sanıyolar... bizim türklerde bu zebanilere özeniyo, onlar gibi olmaya çalışıyoo. bırakın bunları arkadaşlar. yorum yapmaya bile değmezz.. biz ülkemiz için bişeyler yapmaya çalışalımm. bırakın bunları. bunlar insanı karanlığa itiyooo....
bin git yaa. Git önce The Cure dinle sonra burda konuş. Dandik adam seni
quote:
Orjinalden alıntı: WILLIAMs
nihohoh.. komedyen la bu..ne yapalım karanlıktan kurtulmak için m.jackson gibi beyazlaşalımmı
Allah akıllar versin diorum baska bişi demiorum. Kaç yıllık muzisyenede (Robert Smith) ucube muameleside yapmıslar ya.. Ne biçim gazetecilik bu! 'garip makyajıyla sarkı soyleyen cure' once bi poh attıgın kişinin adını öğren bari Walla once guldum ama 2. linkede bakınca hepten dellendim
quote:
Orjinalden alıntı: Yeni Türkü
walla az bile demişler. hadi sevişek burada, sebep ====> isyan
Ağzına sağlık. Benle isyan edecek bir dişi aranıyor
quote:
Orjinalden alıntı: spiegel
quote:
Orjinalden alıntı: Yeni Türkü
walla az bile demişler. hadi sevişek burada, sebep ====> isyan
Ağzına sağlık. Benle isyan edecek bir dişi aranıyor
Adamların dediği şeylere katılıyorum, ancak haber yaparken de adam gibi ne olduğunu öğrenmeliler, örneğin, "Müziği kadar dövmeleriyle de ünlü Korn, şarkılarına başladığı anda gençler adeta transa geçtiler" demiş, haberi yapan Korn'u bir kişi zannediyor herhalde. Kulaktan dolma bilgi ile haber yapıyorlar.
Abuklasmayın ya....The Cure gibi bi baba gruba zombie mi denir...nası bi düshünce tarzınız war sizin adamlar uluslararası BABA ya!yobazlık bu resmen ATATÜRK'ün devrimci,çağdaş milleti nerde...!!!
[Deleted by Admins]
Yiyim rock n coke u.yaşasın gerçek rocksistler,gerçek rocksist festivaller.