ödtü ee bana yakışır mı kanka. |
Rakiplerime geçmiş olsun (yksye başvurdum) (3. sayfa)
-
-
Bi de sıralaman benden düşük seni yazın tokatladım tekrar atalım sıralamaları istersen 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KARDESİM , sana kelek atmislar ; saba sbü yazdirandan hirsini cikar forumdan degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında tam tersi kıskanıyorsanız sbüye yatay yapıcaksınız orada burada ağlamıycaksınız , ben istediği yerde okuma özgürlüğü olan bi adamım senin gibi düşük sıralamayla medeniyet yazıp sonra da düşük ortalamadan dolayı orada tıkılmış değilim maalesef ağlayabilirsin 😂😂
Ne medeniyeti la capada okuyom ben
Allah Allah
olm sizin lab yok diye 1-2 yıl bizim okula gelmediniz mi , sen hala ne konuşuyorsun . Üst dönemlerine sor bakim bi 😂😂
Hocam insaat esnasinda bi yerin kampusunden faydalanmak ayip bir sey mi , zavallica bir sey mi anlamadim . Asil insaat olmasi iyi bir sey zaten
Knk dost acı söyler senin kazanma ihtimalin yoka yakın bu sene
-
Yok çapayı destekliyorum ben inş çok iyi olur sadece sbüye sallamayın okul iyi okul
niye la
ödtü makine gelem mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 2 Şubat 2024; 20:36:58 > -
Gel kardeşim. MakinA mühendisliği (a.s.) denen anlı şanlı bölümün karşısında ee ve ceng denen mühendisliğimsiler anca secdeye erinirler.
-
kanka kız bulmak da zor olur orada ya
-
Valla bir endüstri olmasa bile ee'den çok var. Hatta bir tanesi var ya ah ulan...
-
instası ney bir arkadaş soruyor
-
Hocam kızın okuduğu lisedeki sınıfına kadar buldum ama bir tane bile sosyal medya hesabı yok, bulunamıyor. Linkedin hesabı bile yok. Bazen gerçekliğini sorguluyorum kız bir halüsinasyon mu diye.
-
sil
-
Ya sen kimsin kardeşim sil falan.
Bu rezilliği anonimlik arkasına sığınarak ben yapıyorum. Canım sıkıldı biri bin yapıyorum.
19 Şubat günü senin de fişini çekeceğiz evelallah
-
-
la konu savaş alanına dönmüş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X