Bu sıkmatik hortumları ucuza TR den nerde bulabiliriz acaba? Klasik havuç rekorlar kolay bulunuyor ama bu sıkmatiklere hiç rastlamadım.
Dostum bu tip rakorları ülkemizde satan 3 firma var. Fireball-moddshop-ve sanal market. Fakat tam seri hiç bir zaman olmuyor sadece G1/4 ID 8 OD 10 mm olarak var, yanılmıyorsam.Bu gün Fireball a bakınca bayağı umutlandım su soğutma için çeşit devamlı olarak azalırken(örneğin radyatörler tükenmişken) Bitspower ürünlerini getirmeye başladılar , darısı devamına.. Bu tip rakorları bu firmalar dışında İstanbulda Karaköy tünelin karşısında hidrolik ve pnömatik ürünleri satan bir firma var oradan bulabilirsin.pnömatik sistemler için satıyorlarbu rakorları.Çevrede bu tip rakorları satan daha ufak firmalar da var.
Hocam öylede ben bloklara verdiğim paradan çoğunu rekorlara vermem lazım eğer firebaldan alırsam. Küçük firmalarda bu durum nasıl yani pnomatikçilerde takmatik rekorlar var sıkmatik olanlarıda bulmak mümkünmü? Fiyatlar ne durumdadır?
Kısa zamanda buralara uğrayıp soracağım.sizi bilgilendiririm.
quote:
Orijinalden alıntı: arg-ist
quote:
Orijinalden alıntı: linuxuzman
quote:
Orijinalden alıntı: arg-ist
quote:
Orijinalden alıntı: linuxuzman
Bu sıkmatik hortumları ucuza TR den nerde bulabiliriz acaba? Klasik havuç rekorlar kolay bulunuyor ama bu sıkmatiklere hiç rastlamadım.
Dostum bu tip rakorları ülkemizde satan 3 firma var. Fireball-moddshop-ve sanal market. Fakat tam seri hiç bir zaman olmuyor sadece G1/4 ID 8 OD 10 mm olarak var, yanılmıyorsam.Bu gün Fireball a bakınca bayağı umutlandım su soğutma için çeşit devamlı olarak azalırken(örneğin radyatörler tükenmişken) Bitspower ürünlerini getirmeye başladılar , darısı devamına.. Bu tip rakorları bu firmalar dışında İstanbulda Karaköy tünelin karşısında hidrolik ve pnömatik ürünleri satan bir firma var oradan bulabilirsin.pnömatik sistemler için satıyorlarbu rakorları.Çevrede bu tip rakorları satan daha ufak firmalar da var.
Hocam öylede ben bloklara verdiğim paradan çoğunu rekorlara vermem lazım eğer firebaldan alırsam. Küçük firmalarda bu durum nasıl yani pnomatikçilerde takmatik rekorlar var sıkmatik olanlarıda bulmak mümkünmü? Fiyatlar ne durumdadır?
Kısa zamanda buralara uğrayıp soracağım.sizi bilgilendiririm.
Dostum dediğim gibi Perşembe pazarına baktım. Bizim su soğutmada kullanabileceğimiz kalitede sıkmatik rakor bir yerde buldum geniş çeşidi var.aynı zamanda takmatik(otomatik) rakorların tam serisi var, ilgilene arkadaşlara PM den adres verebilirim. Sıkmatik rakorların çeşidini ve fiyatlarını gösteren listeyi ekliyorum fiyatlar euro cinsinden ve + kdv diyorlar ama toplu alımda iskonto imkanı var.saygılar.
[simage]
[/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 12 Mart 2010; 14:44:24 >
yazılar küçük olduğu için okunmuyor. e mail verirsen oradan yollarım listeyi. örnek verecek olursam: düz tip sıkmatik G 1/4 10/8 0.90 G1/4 12/9 1.66 G 1/4 13/15 2.20 EURO gibi tam listeyi e mail olarak isteyenlere yollayabilirim.
Çok teşekkür ederiz, yani zahmete katlanıp bunu bize sağladınız. PM attım size.
Hocam şu radyatörlerin hala satılmadıysa teki için haftaya bir görüşelim sizinle
bu konunun sabıt ust konu olması lazım yaz geliyo millet su sogutmaya baslıcak sorular artıcak forum ısınacak rekor soruları gelmesı yerıne bu konunun sabıtlenmesı tum sorunları cozer
silindi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme