Şimdi Ara

ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün aldıgımız ME35-T024 modelinin 2 gb ram inin bilgisayarın özelliklerinde yaklasık 1790 mb olarak görülmesi normal midir? yoksa aldıgımız bilgisayar 2 gb degil mi?
    yardımlarınız için tesekkürler

• Yok mu cevap verebilecek kimse?
  • bilgisayarının ekran kartı paylaşımlı (onboard) ise ramin bir kısmını ekran kartı kullanıyordur bu nedenle 2 gb gözükmüyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 13 Mayıs 2008; 10:16:17 >
  • Fark yaklaşık 256 mb a denk geliyor. ama ürünün ekran kartı 128 mb diye görünüyor. ve sanırım bu ekran kartı paylasımsız olması gerekiyor.
    Bazı duyumlarıma göre vista belli bir ram i kendisi için ayiriyor o yüzden de bilgisayarda görünmüyormuş. ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama baska yerlerde de sizin dediginiz gibi ekran kartı paylasımı nedeniyle tamamı görünmüyor olabilir dendi. Benim de kafam karisti.
    Bu me35-t024 modelinde ekran karti paylasimli mi paylasimsiz mi? bilen var mıdır?
    teşekkürler
  • internetten baktığım kadarıyla senin ekran kartın ati 1250 bu ekran kartının 128 mb kendi belleği var ama özelliklerini incelediğimde aynı zamanda sistem belleğinden de 512 mb'a kadar kullanabildiğini gördüm yani 128 kendisinden 256 da sistem belleğinden kullanıyor olabilir bu ayarı biostan değiştirebilmen mümkün olabilir biosa girip bu ayar varmı bir bak varsa 256 değilde 64 mb olarak ayarlayabilirsin...
  • için rahat olsun aldığın bilgisayar 2 gb, çift slottur 1 er gb lık iki tane ram olması lazım zaten bahsettiğin küsüratta ramler yok piyasada ekran kullanıyordur muhtemelen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop RAM
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.