Şimdi Ara

ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar benim bir kac tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle bilgisayarım q6600 işlemci ana kart gibayt p35 ds3r
    su anda 2gb tek modul ocz 800mhz platinium ram birde 1gb ocz 800mhz platınıum ram olmak üzere 3gb ramım var

3d grafik işlemleriyle ugraşıyorum 6gb cıkarmayı düşünüyorum ramları

2gb ın karsısına yine tek modul ocz platınıum aynı ramden takıcaktım ama bulamadım piyasdanmı kaktı anlaamdım

1gb şeklinde 2 tane var ayrı ayrı

şimdi kafam karıştı 2gb 1 er şeklinde alıp onları karşılıklı taksam 1gb karsısınada 1gb kingstone alsam bir uyum sorunu veya bir problem olurmu

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşşekkür ediyorum

• ben de yeni bir sistem topluyorum. benzer bir soru. 1 gb lik 2 ram mi yoksa 2 gb lik 1 ram mi daha iyi sonuç verir?

(konu açma hakkım olmadığından buraya yazdım, kusura bakmayın)
  • dostum öncelikle sistemin ne heralde XP Pro kulanıyorsun o yüzden boşuna 6 gb faln ram alma çünkü xp 4 gb ram destekler sen istersen 68 gb ram al yine onu 4 olarak görür sana tavsiyem aynı dediğin gibi

"2gb ın karsısına yine tek modul ocz platınıum aynı ramden takıcaktım.... "

diyorsunya ne kadar piyasada şu an bulamadıysanda bulmaya çalış ve ondan al aynı ramlerden alırsan daha iyi çalışacağını biliyorsun..ama bulamazsan...
    1gb ocz 800mhz platınıum daha alabilirsin veya bunu satar tek odül 2 gb başka bir ram alabilirsin....
  • FİRELORD teşeşkkür ediyorum cevaplar için

dün 1gb almaya gittim ocz ram tesadufen 2gb ram de vardı 2sinide aldım karıslarına taktım

ve su anda 6gb ram oldu

64 bit işletim sisteminide kurdum drivarları sorda olsa yükledim herşey yolunda gibiydi

ama 64 bit cok yavas 32 bitti bi anda ösledim
    neden böle yaptı analamdım

ramalrı görüyor ama bıosdan falan ayarlamakmı gerekiyor tam bilemiyorum

ayrıca 3ds max 2009 64 bit de yükledim ordada bariz bir yavaşlık var :S anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

biligsayrım 64 tü desteklemiyor diycem ama daha yeni pc

p35ds3r ana akrt
    8800 gt ekran
    6gb ocz ram
    q6600 işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xNeox -- 7 Eylül 2008; 12:43:10 >
  • farklı kapasitede ram kullandığınız için dual performans kaybı olur ama ekstra kapasite 3d uygulamalarda bunun fazlasıyla üstesinden gelir.
    sistemizin 64bitte iyi performans vermesi gerekir.

sürücü problemi yaşıyor olabilirsiniz. ayrıca harddisk performansını da kontrol etmenizi tavsiye ederim.

sisoft sandra ile bellek, harddisk, işlemci testleri yapıp benzer konfigürayon sonuçlarıyla karşılaştırmak faydalı olabilir
  • http://img210.imageshack.us/my.php?image=2344qf5.jpg

everestin ram testi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xNeox -- 8 Eylül 2008; 0:32:54 >
  • ramler 667 mhz olarak calısıyor dıkkat ettınızmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Hynix 2x4 8Gb Laptop Ram
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewt farkındayım onu nasil 800 e cıkarıcam yardımcı olurmusunuzz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.