Bildirim
ram
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: semih.koseoglu
freedos işletim sıstemlı bır bılgısayar aldım.wındows 7 yuklerken mavı ekran hatası verdg.profesyonel teknısyen cagırdım ve sorunun ram de olduğu cıktı sizce ne olabılır not 8gb ram (cıft 4-4)
bi zahmet sistem özelliklerini yaz ne zaman aldın ve mavı ekrandaki hata kodu ne anca mavi ekran diyip gidiyonuz yahu ben nerden bileyim senin mavi ekran kodunu -
Vermiş olduğu hata kodu nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu
quote:
freedos işletim sıstemlı bır bılgısayar aldım.wındows 7 yuklerken mavı ekran hatası verdg.profesyonel teknısyen cagırdım ve sorunun ram de olduğu cıktı sizce ne olabılır not 8gb ram (cıft 4-4)
bi zahmet sistem özelliklerini yaz ne zaman aldın ve mavı ekrandaki hata kodu ne anca mavi ekran diyip gidiyonuz yahu ben nerden bileyim senin mavi ekran kodunu
Hocam benden sinirli çıktın bu tür durumlara çok kızıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu
quote:
bi zahmet sistem özelliklerini yaz ne zaman aldın ve mavı ekrandaki hata kodu ne anca mavi ekran diyip gidiyonuz yahu ben nerden bileyim senin mavi ekran kodunu
Hocam benden sinirli çıktın bu tür durumlara çok kızıyorum
ama haksızmıyım sadece mavi ekran deyip gitmiş biraz insaf yahu
-
Sakin olun arkadaşlar. Mavi ekranı sadece mavi ekran olarak bilenler var. Kod'u hiç bilmeyenler var.. Yardımcı olmak istiyorsanız bunlarıda göz önünde bulundurmanız gerekir diye düşünüyorum.. -
ramlerden birini çıkar öyle dene ne bilem uyumsuzluk olabilir -
anakartın ram slotu bozuk olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
anakartın ram slotu bozuk olabilir.
ya ramden değilse ilk önce mavi kodunu versin sistemini yazsın bizde sorun şundandır diyelim -
konu shibi nerde ya konuyu açıp kaçmış
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- laptop statik elektrik boşaltma
- modem internet hızını etkiler mi
- tv de usb den video izleme formatı
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- telefon neden ısınır
- suya düşen telefon
- root nasıl kaldırılır
- windows ekran görüntüsü alma
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X