Şimdi Ara

ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • freedos işletim sıstemlı bır bılgısayar aldım.wındows 7 yuklerken mavı ekran hatası verdg.profesyonel teknısyen cagırdım ve sorunun ram de olduğu cıktı sizce ne olabılır not 8gb ram (cıft 4-4)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semih.koseoglu

freedos işletim sıstemlı bır bılgısayar aldım.wındows 7 yuklerken mavı ekran hatası verdg.profesyonel teknısyen cagırdım ve sorunun ram de olduğu cıktı sizce ne olabılır not 8gb ram (cıft 4-4)

bi zahmet sistem özelliklerini yaz ne zaman aldın ve mavı ekrandaki hata kodu ne anca mavi ekran diyip gidiyonuz yahu ben nerden bileyim senin mavi ekran kodunu
  • Vermiş olduğu hata kodu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

quote:

freedos işletim sıstemlı bır bılgısayar aldım.wındows 7 yuklerken mavı ekran hatası verdg.profesyonel teknısyen cagırdım ve sorunun ram de olduğu cıktı sizce ne olabılır not 8gb ram (cıft 4-4)

bi zahmet sistem özelliklerini yaz ne zaman aldın ve mavı ekrandaki hata kodu ne anca mavi ekran diyip gidiyonuz yahu ben nerden bileyim senin mavi ekran kodunu

Hocam benden sinirli çıktın bu tür durumlara çok kızıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

quote:

Hocam benden sinirli çıktın bu tür durumlara çok kızıyorum

ama haksızmıyım sadece mavi ekran deyip gitmiş biraz insaf yahu

• Sakin olun arkadaşlar. Mavi ekranı sadece mavi ekran olarak bilenler var. Kod'u hiç bilmeyenler var.. Yardımcı olmak istiyorsanız bunlarıda göz önünde bulundurmanız gerekir diye düşünüyorum..
  • ramlerden birini çıkar öyle dene ne bilem uyumsuzluk olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Hynix 2x4 8Gb Laptop Ram
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakartın ram slotu bozuk olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

anakartın ram slotu bozuk olabilir.

ya ramden değilse ilk önce mavi kodunu versin sistemini yazsın bizde sorun şundandır diyelim
  • konu shibi nerde ya konuyu açıp kaçmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.