Merhaba. Bilgisayarımı geçen gün temizledim. Bir komprosör aracılığıyla ama o kadar sert bi hava akımına maruz kalmadı. Temizleyip eve getirdikten sonra PC çok yavaş açıldığını fark ettim. Normalde 8 gb olan ram baktım 2 gb gözüküyor. Bios ayarlarına felan baktım gene bişey değişmedi. Ram in tekini çıkarttım 4 Gb ile denedim gene 2gb olarak gözüktü. Sorun nedir acaba anakartta hava akımı yüzünden bir sorun mu oluştu yoksa ram yuvalarında mı sorun var. Yardım ederseniz sevinirim.
temizleyince bozulacaksa bırak çürüsün meret bence ondan değildir çünkü ram i görüyo ama kısıtlıyo daha başka karın ağrısı var Başlat > Çalıştır > ''msconfig'' > önyükleme > Gelişmiş seçenekler > ''Bellek Üst Sınırı'' seçeneğine bir bak işaretlenmiş mi diye onu kaldır işaretlenmişse
Deniyorum kardeşim. Baktım evet 2048 yapmışım ben orayı acaba ondan mı bi res atıp geliyorum.
Sorunun bu kısmını çözdüm çok teşekkürler. Bu ayarı yaptığımı unutmuşum kalmış öyle. Fakat bi sorunum daha var temizledikten sonra bu w7 başlatılıyor diyor hoşgeldiniz yazısı gelene kadar en az 1 2 dk siyah ekran kalıyor ben bunu ramdan kaynaklanıyor sanıyordum düzelttim gene olmadı. Bunun hakkında bir fikriniz varmı?
Siyah ekran sorunu bendede oluyordu.çözümleri var fakat sonra tekrardan oluyor.en kesim çözüm format
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme