Şimdi Ara

Ram 800Mhz Görünüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam makina acar acmaz 3.90 mhz de çalışıyor ayarlarınada baktım fakat bişe bulamadım neden olabilir bu aksam gayet normal calısıyordu sabah actım durum buhttp://img441.imageshack.us/img441/3194/adszhyp.png
  • Arkaplanda gereksiz programlar çalışıyor olabilir görev yöneticisinden bak işlemciyi yoran gereksiz programları kapat.Kapattığın halde yine 3.90 da çalışıyorsa biosta speedstep özelliğinin açık olduğundan eminol.

quote:

Orijinalden alıntı: zeus3578

iyibi soğutucu alsam nekadar süre devamlı 4.20mhz de kullana bilirim işlemci iflas edermi

Eğer kaliteli düzgün soğutan bir soğutucu alırsan sürekli 4.20 ghz de kullanabilirsin sorun olmaz.
  • verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederim
    çok sğl
  • üstat gene ben kusura bakma seni sürekli rahatsız ediyorum ama birtane soğutucu buldum colermaster v6 gt ama ramın 1. slotunu kapatıyor sanki 2. slotta kapanıyor gibi şimdi en kötü senaryo şu 2 slot kapalı farzedersek kalan 2 slotada benim dual ramler calısırmı performans kaybı olurmu senden cevap bekliyorum kolay gelsin
  • bende de o soğutucudan var benim 2 slotu da kapattı kalan 2 slotta kullanıyorum ramleri hiçbir performans kaybı olmadı.Bu arada o soğutucu süper birşey şuan bende phenom x4 var 4.6ghzde stabil kullanıyorum.Boşta 45 derece yükte 55 60 arası.

Bu arada başka bir sorun olursa burdan yazma göremeyebilirim pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durukk96 -- 23 Mayıs 2012; 18:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerokeso

quote:

Orijinalden alıntı: zeus3578

Bahsettiğiniz manuel değişikliği az önce yaptım fakat makine 933mhz görüyor birkaç farklı programdan bakıyorum. Ram frekansını değiştirmeden önce biostaki ayar otomatikte duruyordu. Acaba makine ihtiyaç duymadığı için mi bu frekansta çalışıyor yoksa makinede bir sorun mu var? Niçin 1600 ve 1866 yı göremiyorum anlayabilmiş değilim...

Ram cift kanal calisiyooor. 2 bellek modulunden her biri 933 mhzde caisiyor, toplama 933x2den 1866 mhz oluyor

Benimde bir sorum olucak.

Benim ramler 1600mhz ve dual değil, tek modül yinede cpu-z ve benzeri diğer programlarda 800 mhz olarak görüyorum buda normal birşey mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.