Şimdi Ara

ram alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar pzt. gidip ram alacağım soununda bilgisayarıma önceden 133 mhz 256 ram vardı şimdi 1gb ram almak istiyorum. Anakartın ram i kaldırıp kaldırmama gibi bi durumu olabilir mi acaba? mesela şimdi gidip kingston 533 mhz 1gb ram alsam bi sorun çıkma olasılığı var mı? anakartım gigabayt isterseniz modelini falan yazarım. bir de ram in fiyatını biliyorsanız yazabilir misiniz? sağolun

• kesin var çünkü anakartına 533 mhz lik ram i takamazsın max 400 takarsın tahminime göre 50 ytl 90 ytl arası bişey 400 mhz lerin
  • Bazı eski anakartların blok halinde 1gb rami görememe sorunu var, forumda bir yerlerde geçiyordu.
    Bi araştır istersen kardeş.

Saygılar
  • sağolun
  • kartın eski sanırım 133 mhz ram'in olduguna göre benim de 256 ddr400 ram'im vardı 512 daha ekledim 768 oldu ise yarıyor 55 ytl falan verdim senin sisteme ddr400 olmaz da ddr333'de olmaz sanırım kartın modelini bilmiyorum ddr266 falan dene.
  • neden 533 lük alıyorsun piyasada kingston 800 mhz 1 gb ramlar 45-50 ytl al bişi olmaz, anakartın eski olduğunu düşünüyorum, yeni anakart olsa ddr3 mü diycektim ama ddr kullanıyorsun ve sorun olmaz.
  • ewet eski anakartlar gormuo 512 512 alman lazım ne kadar eski bilmesemde anakartın modelini markasını yassan daha yardımcı oolunabilirdi sanırm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.