Şimdi Ara

Ram,Anakart,Kasa ve soğutma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart : gigabyte ga-ma785gt-ud3h
    işlemci: amd phenom x4 965 black edition 3.4 ghz
    ekran kartı: asus hd 5850
    ram : kingston hyperx 2*2 4gb 1600 mhz bellek

sistem günümüzde oyunlarda artık teklemeye başladı ve upgrade zamanı geldi.

Anakart

anakartım crossfire destekliyor biyerde diyor bi yerde de desteklemiyor diyor anlayamadım gitti..
    bunun yerine uraşmak istemiyorum 4 ekran kartı slotu 8 ram slotu bi anakart tavsiyesi istiyorum . çok pahalı gelirse.
    6 ram slotu 2 ekran kartı crossfire yapabileceğim bi anakart tavsiyesi istiyorum sizlerden.

RAM BELLEK

Elimde 2 x 2 4 gb 1600 mhz bellek kingston bellek var .
    Ram tavsiyesi istiyorum birde anakart 2133 mhz destekli olursa bu ramler elimde mi kalır bilemiyorum.
    ramide en aşagı bi 8 gb yükseltmek istiyorum
    bu cl7 cl8 cl9 olayındanda anlamıyorum. yardım çok gerekli bu konuda lütfen

KASA
    elimde 650 w high power absolute 80 gold sertifialı güzel bir güç kaynağı var. kasam elite büyük geniş bi kasa.Anneme sistem topladıgım için bu eski kasamı ona vericem eski anakartımıda ona vericem
    .Kendim içinde güzel bir soğutması güzel olan kasa istiyorum.öyle cavcavlı bişey olmasın 300 -500 liralık.

Soğutma

İşlemcimin soğutucusundan memnun değilim . güzel bi soğutmayla 4ghz hız aşırtma düşünüyorum.işlemci fanları ucuz diye biliyorum.
    Yada uygun fiyatlı sus soğutma ile sistemi buz gibi çalıştırıp daha iyi verim almak istiyorum.buna görede önerileriniz çok önemlli.

Dahili Harddisk

çok film oyun indiren bi insanım.tambir oyun kurduyum denilebilir.filmlerde ise yüksek kaliteye önem veririm 3d bulabildiğim filmleri izlerim biliyorsunuzki 3d filmlerin boyutları bayağı büyük
    500 gb harddisk yeterli olmadı bana .onuda annemin sisteme bırakmak istiyorum. 2 tb 64 mb cashli güzel bir harddisk tavsiyesi istiyorum birde arkadaşlar.

Anneme düşündüğüm sistem;
    gigabyte ga ma 785 gt ddr3(eski anakartım olacakbu)
    amd athlon x2 ( ucuzudan bi işlemci işini görür diye düşünüyorum)
    ekran kartı anakartta dahili olarak hd4200 var fazlasıyla işini görür
    ram ise 2 gb ddr3 yeterlidir düşünüyorum
    bu sistem sadece film internet vs amaçlı olacak bi aksaklık varsa söyleyiniz.

Konum biraz uzun oldu okumaktan üşenmeyip yardım edebilecek bilgili kişilerden yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum .şimdiden teşekkür ederim

• lütfen beyler acil çözülmesi lazım bu konunun siparişleri verecem.yokmu yardım edebilecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.