Şimdi Ara

RAM- Anakart uyumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun arastirma sonucu OCZ 4GB DDR2-1066 Reaper Dual Kit (2x2GB) i aldim fakat forumda gezinirken bir arkadas ocz reaper gigabyte anakartla sorun yaratir diye yazmis..
    anakartim gigabytehttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ep45-ds3l_10.html
    merak ediorum bir sorun yasarmiyim? hizli cevap verirseniz en azindan siparisi iptal edebilir ve degistirebilirim..

• Eski sistemlerde hayır ancak yeni sistemlerde evet öyle bir problem varmış.
    Kingston yada Corsair alın derim
  • ocz nin tum modellerindemi yoksa sadece reaperda mi sorun cikiyormus?
    kingstone larinda 1066Mhzleri 800 geliyormus onlari Oc ile 1066 calistirmak gerekiyormus.. ondan hic bakmadim kingstonelara..

bendeki islemci anakart ve ramlar DH in sistem tavsiyelerinin aynısı acaba Dh bunu biliyormuydu sistem tavsiyesinde bulunurken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkyngz -- 23 Eylül 2009; 0:16:39 >
  • Sanırım tüm modellerde durum böyle
    Kingston'a gelince evet biostan ayarlamak gerekiyor ancak zor bir iş değil.
  • arkadasim salliyorsun iki mesajdir esas eski sistemlerde oluyordu bu olay 965 cipsetli anakartlarda yeni yeni gene olmaya basladi ve tum modellerde degil sadece reaper sorun yapabiliyor illa yapacak diye bir sey yok sorunsuz reaper intel gigabyte kullanan da var.overclock yoksa isin icinde sadece 1066 ayarlarken sorun olabilir o da reaperde ve kesin degil.platin takar blade takar reaper gibi olmaz reaperin ince ayari cok kullanici da yapamiyor genelde sorun buradan cikiyor ama ayarlasa da olmayanlar gordum gigabyte anakarta amd intel yeni eski farketmez reaper almayayim mi desen almasan iyi olur derim ama baska model ocz alabilirsin dedigim modelleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

arkadasim salliyorsun iki mesajdir esas eski sistemlerde oluyordu bu olay 965 cipsetli anakartlarda yeni yeni gene olmaya basladi ve tum modellerde degil sadece reaper sorun yapabiliyor illa yapacak diye bir sey yok sorunsuz reaper intel gigabyte kullanan da var.overclock yoksa isin icinde sadece 1066 ayarlarken sorun olabilir o da reaperde ve kesin degil.platin takar blade takar reaper gibi olmaz reaperin ince ayari cok kullanici da yapamiyor genelde sorun buradan cikiyor ama ayarlasa da olmayanlar gordum gigabyte anakarta amd intel yeni eski farketmez reaper almayayim mi desen almasan iyi olur derim ama baska model ocz alabilirsin dedigim modelleri.

Sallamıyorum,yukarda yazdığım gibi sanırım diyorum.
    Bir yerde de okudum,diğer forumda her modeliyle sorun yaşayan bir vatandaşda vardı o yüzden garanti olması açısından öyle bir şey söyledim.Yani sallamaya dair bir şey yok..

• valla verdim bakalim siparisi cikmis yola gelir yarina deneyecegim artik ayarlar konusunda sizden bilgi alirim artik.. olmazsada iade eder baska bir yol denerim artik.. ama cok sasirdim bu olanlara aslinda ikiside yeni ve ust model kart ve ramler nasil oluyor boyle birsey diye hala dusunmedende kendsimi alamiyorum.. bakalim insallah sorun cikmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart İşlemci Ram Seti
    2 hafta önce açıldı
    Anakart ve İşlemci Uyumu ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.