Şimdi Ara

RAM DA OVERLOCK YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende gigabyte p35c-ds3r anakart var. Kinston 2 gb 800 mhz drr2 ram var. Ram da overlock yaparak bilgisayarda yaptığım işlemlerin daha hızlı bir şekilde olmasını istiyorum. CPU ise E6750 core 2 duo 2,66 ghz var. Overlock yaparak sistemin daha hızlı çalışmasını sağlayabilirmiyim. Overlock yapmayı bana tarif edermisiniz. Yoksa ram mı alim? Sizden yardım istiyorum. bana yardım ederseniz sevinirim!.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öznurcan -- 2 Aralık 2008; 19:55:58 >

• dostum eyer Remlerın normal Kıngston ıse pek bı overclok yapamazsın ayrıca sadece remler yada cpu herseyı degıstırmez ( hdd ) çok önemlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Only_Extacy

dostum eyer Remlerın normal Kıngston ıse pek bı overclok yapamazsın ayrıca sadece remler yada cpu herseyı degıstırmez ( hdd ) çok önemlı

Bi yaşıma daha girdim.
  • hdd mi aman allahımmmm hemen gidelim 1 terabyte alalım hızdan uçalım :Pp
  • Komik olan nedir burada..?
    Kafa bulacaksanız gereksiz mesajlar bölümüne lütfen...
  • Adam doğru söylüyor. HDD PC'nin en çok darboğaz yapan parçasıdır. Adam gibi , yüksek RPM'de, iyi Cache'li ve mümkünse RAID 0 konfigürasyonlu bir HDD yapısı kullanman performansta önemli katkı sağlar. RAM'lerin markası OC'da etkili değil pek . O konudaki yorum yanlış. Düzgün bir Anakartla, BIOS yardımı ile voltaj vererek , FSB yükselterek OC yapabilirsin.Güzel bir işlemci soğutucusu da temin et bu arada. Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.