Şimdi Ara

RAM DA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Benim gigabyte P35C-DS3R model anakartım var. Buna 4 gb 1066 mhz ddr2 ram takacağım.

KHX8500D2K2/4G numarası bu ram kutusunun üzerinde yazan.

2x2 hyperx 1066 hyperx kingston yani... Acaba bu takacağım ramlar anakarta bir zarar verir mi? Yardımcı

olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öznurcan -- 25 Şubat 2009; 14:39:48 >

• ben de ayni ramden alip EP35 DS3 rev2.1 anakartimda kullanmak istiyorum...
    acaba destekler mi emin degilim ama destekleme ihtimali yuksek...

anakarta bir zarar veme olasiligi cok dusuk...hic yok demiyim de sorumluluk almiyim diye diyorum...

kutusunu okuduguna gore ramler yaninda ...ben tak bi dene derim...ama sorumluluk sende olmak sartiyla
    ben olsam hic beklemezdim
  • Anakartınız 800 MHz destekliyor.O yüzden takmanızı önermem.Ama 2x2 800 Mhzlik ramleri tabii ki de takabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Anakartınız 800 MHz destekliyor.O yüzden takmanızı önermem.Ama 2x2 800 Mhzlik ramleri tabii ki de takabilirsiniz

kime dedin pardon
  • öznürcan a dedim.Kusura bakma kime yazdığımı belirtmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

öznürcan a dedim.Kusura bakma kime yazdığımı belirtmedim

sorun deıl de...arkadasin anakartı 1066mhz desteklıyor gorunuyor

http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R

öznurcan arkadaşım sen de anakartının revizyonunu söyler misin...

rev 1.0 ya da rev2.1 gibi bişey olmasın lazım...ona göre de bıraz değişiyor gibi de o açıdan sordum

• Hmmm o zaman kusura bakmayın özür dilerim benim baktığım yerde 800 MHz destekliyor diye görünüyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.