Şimdi Ara

<<RAM DE SAMSUNG MU KINGSTON MU?>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ama seninkilerden: kingston
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

kingstone, daha sonra twinmos

+1....
  • Kingston tabiki.
  • Şimdi benim ram Kingston ama samsung çipini kullanıyor.Samsung marka olup samsung çipini kullanan ramdan bir farkı var mı?

Bence Kingston kendini bellek pazarında fazlasıyla kanıtlamış bir marka.
  • kingston 2-3 sene önce ram piyasasının kralıydı, siz hala eski tas eski hamam gidiyorsunuz. devir değişti, devir twinmos devri.
  • Ram piyasasında Kingston tanınmış olabilir fakat.

Üretici olarak belirtmiş olduğun gibi samsung olması daha akıllıca.

şu anda pahalı olduğu için kullanılmayan Rd-Ram'ı üreten ilk firma SAMSUNG dur.

bende 768 MB RD-ram var samsung marka çok süper ramlar diyebilirim.

BENCE BMC DEĞİL :) SAMSUNG...
  • abicim tabiki kingston olacak ama benim sana önerim corsair veya ocz dir biraz daha fiyat farkı olabilir tabiki....corsair in 512 mb cl2.5 ddr400 ü çok iyi bi ram dir tavsiye ederim fiyatı 110$+kdv biz arkadaşlarla bizzat kendimiz test yaptık corsair in bu ram i benchmarklarda ve fps değerlerinde kigston u yiyo+ harcıyooo.....
  • Peki sorun cıkarma ve bozulma olayında hangi ramler daha baba? Ram lerin bozulmasından bıkkınlık geldide o yuzden soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keşiş -- 30 Ocak 2005, 21:01:36 >
  • quote:

abicim tabiki kingston olacak ama benim sana önerim corsair veya ocz dir biraz daha fiyat farkı olabilir tabiki....corsair in 512 mb cl2.5 ddr400 ü çok iyi bi ram dir tavsiye ederim fiyatı 110$+kdv biz arkadaşlarla bizzat kendimiz test yaptık corsair in bu ram i benchmarklarda ve fps değerlerinde kigston u yiyo + harcıyooo.....

Parası da fazla oluyor ama güzel bir RAM'in...Fiyat/Performans olarak Kingston-Twinmos-Samsung gibi ramlar başta gidiyor...
  • abi ya samsung ile kingstın karşılaştırılmaz bile tabii ki kingston ama twinmos ta yabana atılır gibi değil hani
  • kingston ddr400 cl3a al bak keyfine tanesini 88$ aldım ben
  • kingston dan gerçekten çok memnunum.
  • gigatek te samsung 256mb 400 mhz cl2,5 39 usd
    kingston 256mb 400 mhz cl2,5 70 USD
    BU KADARDA FARK OLMAZ ABİCİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi correct -- 31 Ocak 2005, 14:38:40 >
  • benim için
    ilk önce kingston
    sonra kingston
    daha sonra kingston
    daha daha sonra kingston
    ve daha sonra diğerleri -üzerinize afiyet bende 4x512 533mhz kingston var daa- ne biliiim slot olsa daha hali hazırda bekleyen 2 ad. daha var ewde biblo gibi duruyo.

• samsung her zaman güven vermiştir bana
  • KINGSTON
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

kingston dan gerçekten çok memnunum.

+1
    Bu arada bizde biliyoruz Corsair ve OCZ demesini ancak arkadaş 2 tercih sunmuş biraz dikkat
  • İkisinide al bence
  • ARKADAŞ!!!

KiNGSTONE RAM im HİÇ OLMADI Kİ ALINCA ÖDÜNÇ VERİRSEN BENDE DENEME İMKANI BULURUM

KİNGSTONE & TWiNMOS Tabi ki MODİFİYE ürünleri göz önüne almıyorum haaa!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.