Bilgisayar yeni, Quadro marka. Yerli diye aldım. Ram 4 gb. idi, 4 gb daha sipariş verdim.
Aynı marka aynı model Hi- Level Ultra 4 GB DDR3 160 256x8 modeli
Rami taktım, başta algılamadı. Sonra diğeriyle yer değiştirdim, BIOStan ayarları kurcaladım. Bu sefer donanıma ayrılmış demeye başladı.
Ekran kartını çıkarıp çalıştırdım, tekrar kartı taktım yine donanıma ayrılmış. (Ekran kartı paylaşımlı)
İşin ilginci, ekran kartında hiç değişiklik yok.
Yeni Windows kurdum, farklı windows da kurdum Windows 7 hiç görmemeye başladı. Sonra bazen görüp bazen görmemeye başladı.
Donanım Haber donanımın habersizliğini çözer diye umuyorum, bari ekran kartına yarasaydı.
Özellikler
QUADRO XGAME IFW03TR-87413
İşlemci : Intel® Core™ i7-870 2.93 GHz 8MB Cache Dört Çekirdek (Max. 3,6GHz) Ram : 4 GB DDR3 1600 MHz ( Max 8GB) Sabit Disk : 1 TB 7200RPM SATA3 Ekran Kartı : AMD ATI Radeon™ 5450 2GB GDDR3 (1024MB Ayrılmış) Harici Ekran Kartı Monitör : - Optik Sürücü : Çift Katman DVD±RW Kart Okuyucu : 2 in 1 Multi Format Dijital Kart Okuyucu Wireless : 802.11 b/g/n Wi-fi USB Wireless Adapter Ethernet : 10/100/1000Mbps Gigabit LAN Ses Özellikleri : 5.1 Channel HD Audio 1x Mic in, 1 Audio out, 1xLin in USB : 6 Adet (4 Arka + 2 Ön Panel) Görüntü Çıkışları : VGA+DVI+HDMI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme