arkadaşlar başlıktanda anlaşıldıgı gibi ekran kartı , ram ve HDD kalıcı olarak yerleşen virüsler oldugunu duydum bu virüsleri silme yöntemlerini bilen arkadaşlar warsa yardımlarını bekliorum
ram i anladık hadi de ekran kartı virüsü ne bana söyleyebilir misin dostum? beni aşıyorda nasıl bişi merak ettim
"ekran kartı , ram ve HDD e kalıcı olarak yerleşen virüsler oldugunu duydum" yazdım . bende bilmiorum işte . öyle bişi warsa kurtulma yolunu soruyorum
arkadaşım bak bir üstte kı usb konunun bu sorunla bir alakası var sanaırım bak sanırım sen pc de virüsden suphelenıyorsun bence sen en iyisi pcne bir antivirus programıyla tarat ve trojenleri her neyim varsa çıkart ... bu arada virüsler beyni olan şeye bulaşır yani hard disk gibi orda barınırlar başka yerde bulunmazlar ve senin işletim sistemine zarar verirler dolaysıyla işletim sistemindeki ekran kartının çalışması veya diğer sistemlerinin çalışması aksar sanasırım bunu sordun
bu arada konu başlığını değiştirmende yarar varr
dediğin gibi ben bi virüs taraması yapayım tekrar deniim. gerçii dün format attım pc ye ama pc de sakladıgım belgeler var HDD i 3 e böldüm . 3.bölümlenmiş alanda virüs olabilir ben bi taratıp yine gelicem . virüs torojan olcagını sanmıorum ama deneyelim tekrar
quote:
Orjinalden alıntı: aslankarakoc
ram i anladık hadi de ekran kartı virüsü ne bana söyleyebilir misin dostum? beni aşıyorda nasıl bişi merak ettim
bildiğim kadarıyla ram dede virüs uzun süreli kalıcı yerleşeniyor bunuda senden ilk defa duyuyorum anlık bellekte kalıcı bir virüs olurmu hiç
quote:
Orjinalden alıntı: ata_ata
dediğin gibi ben bi virüs taraması yapayım tekrar deniim. gerçii dün format attım pc ye ama pc de sakladıgım belgeler var HDD i 3 e böldüm . 3.bölümlenmiş alanda virüs olabilir ben bi taratıp yine gelicem . virüs torojan olcagını sanmıorum ama deneyelim tekrar
asıl önemli olan işletim sistemının kurulu olduğu yerdeki virüs belki senin ekranında bu hataya sebep oluyordur diğer bölünmüş alanındakilerin etki edeceğini sanmam
Formattan hemen sonra bile bu sorunun olması bence virüsten kaynaklanmıodur.donanımsal uyuşmazlıktan olabilceği ihtimali geliyor aklıma ama vista uyumlu herşey :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme