Bildirim
Ram Görüyor Ama Kullanılabilir değil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu kiç yardım edecek -
Ramler 4 adet , 4 gb şeklinde mi ? -
evet aynen o şekilde -
quote:
Orijinalden alıntı: .crazyturtle.
evet aynen o şekilde
Ramleri çıkar tamam mı , sarı olan uçlarını pinleri güzelce silgiyle sil. Hiç karartı falan kalmasın. Sonra tekrar tak bakalım. Slotların yerlerini falan değiştir. -
12 GB a ulaştı hala 4 GB kayıp :) slot değiştirince miktar artıyor daha sonra geri düşüyordu bi kere yapmıştım ama 12de kalacakmı bakalım -
memtest isimli programla ramlerinizi test edin
ramleriniz testi geçiyorsa anakartınızı servise gönderin -
quote:
Orijinalden alıntı: Devil Pennywise
memtest isimli programla ramlerinizi test edin
ramleriniz testi geçiyorsa anakartınızı servise gönderin
memtest i tam olarak nasıl kullanacağız :D -
usb ye yada cd ye bootable olarak kaydedip bilgisayarın başlangıcını ona göre seçmeniz gerek -
olay çözülmüştür yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim :)quote:
Orijinalden alıntı: Devil Pennywise
usb ye yada cd ye bootable olarak kaydedip bilgisayarın başlangıcını ona göre seçmeniz gerek -
quote:
Orijinalden alıntı: .crazyturtle.
12 GB a ulaştı hala 4 GB kayıp :) slot değiştirince miktar artıyor daha sonra geri düşüyordu bi kere yapmıştım ama 12de kalacakmı bakalım
belki slotta arıza vardır toz girmiş olabilir.sübürge ile cekin tozunu..16 gb gerek yok ben neden 16 gb topladınız. max 32 gb yazar ama 32 gb da kullanan oyun program yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X