Şimdi Ara

Ram hakkinda Yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selambenimpc de 256 lik ddr ram var buna bi 256 likmi alsam daha iyi olur yoksa tek parca 512 likmi daha iyi olur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali -- 23 Aralık 2005 17:35:02 >

• Bilgisayarı daha çok oyun pc'si olarak kullanıyorsan deil 256 512 bile bence yetersiz kalır... Ne için kullandığın önemli bence. Ama her halde ben 256 yerine 512 almanı tavsiye ederim.
  • sadece oyun 256 lik ram ile 128 geforce fx 5200 ekrankarti ile örnegim NFS most Wanted i gayet iyi oynayabiliyorum bzhalde yani bana 512 lik ramin ne faydasi olur??
  • Bunun yeri burası değil ama genede soruna cevap vereyim; 256'lık bir RAM'in yanına +256 eklemek seni hayal kırıklığına uğratabilir. Alacağın yeni RAM'in kullanmış olduğun RAM'in tıpatıp aynısı olması gerekir yani çip sayısı veriyolu hızı hatta markası gibi. Yoksa sistem bunu bir bütün olarak görmekte ve maksimum performans sağlamakta kararsızlıklar yaşayabilri. Eğer 512 yapmak gibi bir niyetin varsa elindeki satıp tek bir 512 hatta bütçe uygunsa 2x512 RAM seni almak en doğru karar olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.