Bildirim
Ram ile ilgili
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
dün paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ddr2 destekliyor mu board desteklese dahi ddr2 ile ddr aynı anda kullanılmaz sen ddr 1 gb yap zaten ddr2 1 gb pek fark yok hatta bi 512 mb ddr al dual calıstır daha da iyi -
Özellik:
CPU Soket Tipi Soket 478
CPU Teknolojisi Prescot
CPU Teknolojisi P4 HT
Çift Çekirdek Desteği Yok
CPU Bus Hızı 800 MHz MB Chipseti 865PE Intel 20 Yanlış
RAM Tipi DDR 20
RAM Bus Hızı 400 Mhz VGA Slot AGP 8X 20 Doğru
HD I/O IDE100 20
HD I/O SATA 20 MB PCI Sayısı 4
SES Çıkışı 6 Kanal (5.1)
MB Ram Slot sayısı 4
Ethernet 100 20
ONBOARD Ses 20
ONBOARD Ethernet 20
BABACAN ANAKARTIN DDR2 DEKSTEKLEMİYOR SEN 1GB 400 AL AYNI MARKA MODEL FRKANSLARI ÇAKIŞMASINDA MARKA ÖNEMLİ OLMAZ... -
eywallah arkadaşlar önerilerinizi dinledim 2 tane 512MB 400Ghz ram aladım bugun KingRAM diye bi marka
Şuanda makinada 2x256 MB 400GHz RAM var Aldığım ramleri takınca kasa çalışıyor monitor açılmıyor çıkartıyorum aldığım ramleri çalışıyor sorun ne olabilir
RAm leri aldğım yer güvenilir Ankarada oturanlar Bilir
AK-SİS bilgisarı
Bide Bunu Ne oluyor
CPU Bus Hızı 800 MHz MB Chipseti 865PE Intel 20 Yanlış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg -- 7 Ağustos 2007; 21:17:45 > -
Biraz daha açık söyler misin;
1- Hepsini beraber takınca çalışıyor mu?
2- Sadece yeni olanları takınca çalışıyor mu?
Hepsini sök, yeni aldığın bir ram'i tüm slotlarda dene bakalım çalışacak mı. Çalışırsa 1.ram temiz..
2. yeni aldığını dene aynı şekilde, çalışırsa temiz..
Bu şekilde değişik kombinasyonlar deneyerek ne şekilde sorun çıkardığını kendin bulabilirsin ve zaten kendin bulmalısın çünkü burda söylenenler tahminlerden öteye geçmez... Bir sürü ihtimal var, tek yol deneyip görmek -
eywallah sahinoz31
kasadaki bütün ramleri çıkarttım yeni aldığım ramin 1 tanesini bütün slotlarda denedim
kasayı çalıştırdım kasa çalışıyor gibi ama monitorü açmıyor biosu çalıştırmıyor ramler yanık olsa pc öter tmüyorda
sonra takılı olanları çıkarttım 2 x 256mb ilk slotlara taktım dual olarak saten çıkardğımdada öleydi
sorunsuz bi şekilde çalışıyor herşey tamam
2 x 256 lıklar takılı iken 1 tane 512 taktım
yine aynı şeyi yaptı
hepsini çıkarttım 512 likleri taktım
yine aynı sorunu yaptı
lütfen bi çözüm bulalım
kıracam ben bu ramleri -
Şimdi, kasanın düzgün çalışıp çalışmadığını şurdan anlarsın, eğer ekran kartının fanı full devirde dönüp sonra normale geliyorsa kasa düzgün çalışıyordur. Eğer fan sürekli full devirde kalıyorsa kasada sorun var demektir. Veya anakart açılırken dıııt eder normalde, ya da hoparlörü aç ve windows açılırsa "dınınınııııııı.." edecektir
Bunlar oluyorsa kasanda sorun yok, ama %98 yeni aldığın ram sorunlu çünkü eskileriyle çalışıp yenilerde olmaması direk bunu gösteriyor, garantiden değiş onları.. -
cok saol sahinoz31 yardımın için büyük bi ihtimalle ramler bozuktur dediğin gibi ben bios ayrlarına bakarken bi hatat gördüm biosun en altında Warning Overcolocing faild.................... deyip giden bi yazı var ne yaptıysam gideremedim ondan kaynaklanabilirmi bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg -- 8 Ağustos 2007; 22:32:18 > -
Bi dk görüntü nasıl geldi ya? Sen Windows'u mu göremiyorsun görüntü ne zaman gelip ne zaman gisiyor??
BIOS'dan ram frekansını düşür, timingleri yükselt bakalım açılacak mı.. Oc failed diyorsa o işte bi gariplik var, sen bi frekansları düşür bakalım çalışıyor mu... -
256 lıkları takınca sorunsuz çalışıyor
512 nin bitanesibi bile takınca monitor kendini açmıyor kasada başlangıcta dit diye bi ses geliyor oda çıkmıyor ekranda hiç bişey gözükmüyor monitoru açıp kapatıyorm tekrar kendini kapatıyor sadece boş çalışıyor pc
görüntü olayı bu ben
256 lıkları takıp bios a bakıyorum
hala o yazı (warning overclook is faild ...............) duruyor sinirime dokunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg -- 9 Ağustos 2007; 14:40:36 > -
Ondan bişe olmaz bende de var bazen o. Demek ki senin ram'ler bozuk, git garantiden aynen değiş bitsin olay -
selam arkadaşlar bi maruzatım olacaktı yine ramleri deiştirdim bi tanesi sağlam öbürsünü takıyorum monitor açılıyor kasa çalışıyor açılış ta anakartın P4 P800-x yazıyor donuyor o neden olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X