Şimdi Ara

Ram ithalatı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

size bir pm gönderdim. ve aklıma başka bir şey geldi. eğer ki fazla pahalı olmamak kaydıyla lcd monitör ithal edebilirseniz mükemmel olur.

Hocam monitörde çok zor iştir satmak sonra onun garantisiyle uğraşmak falan yorar adamı fazlasıyla. Ayrıca tepkime süresinden tutun giriş yerlerine ekran parlaklığına kadar inceleyip alıyoruz zor bu işler dediğim gibi satışı yapıcaksınız ürün size geri zor dönecek türden. Kasa fanları, dvd writerlar, fan kontrolcüleri(bu da belki yani) gibi ürünlerden kâr edebilir.

evet fan dvd fan kontrolcü kasa içi ışıklandırma iş görebilir.

• abi sen bu işi yapamazsın boşuna kendinide yorma bizide yorma tanımadığın bilmediğin ürünleri alıp satamazsın

sen en iyisi bilindik usb felan filan getir sat işte bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

abi sen bu işi yapamazsın boşuna kendinide yorma bizide yorma tanımadığın bilmediğin ürünleri alıp satamazsın

sen en iyisi bilindik usb felan filan getir sat işte bitti

en mantıklı yorum bilmediğin işe hiç girişme zarar edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 17 Mayıs 2013; 8:56:12 >
  • Olacak gibi bir iş değil, tanınmadık markalı ürün satmak. Anakart uyumu var bunun en mühim olanı.
  • Baylar yorumlar çok mantıklı. çok teşekkür ederim. Bir ürün satacaksan , ürün hakkında bilgi sahibi olmak lazım. Ben açıkçası RAM ın bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum. fikirdi sadece. ama resimler, detaylar vs ortaya çıkınca, akşam rüyama girdi valla :D
    Ram diye bana ses kartı bile satabilirler o derece yani :)

Ama aklınızda olsun, inşallah gidip geldiğimde konu açarım forumda. almak isteyen olabilir getirdiğim ürünlerden ( hafıza kartı, powerbank, usb bellek vs ) Belki oraya gidince daha değişik enteresan şeyler bulup alabilirim

Bu süreçte aklınıza değişik şeyler gelirse lütfen benimle paylaşın.

Dvd writer olayını araştırmaya başladım. oluru varsa ondan da getirebilirim
  • Madem Çine gidiyorsunuz,ithalat ile uğraşıyorsunuz; Colorful markasının Türkiye distrübütörlüğünü almaya çalışın. Gelişen ve büyüyen bir firma. Güzel ürünler yapıyor. Anakart ve ekran kartı ve de kasa üzerine. Türkiye de tutacak bir ürün. Kaliteli ve ucuz ürünler yapıyor.
    Ram konusu karışık. Çok büyük entrikalar dönüyor. Yeri geliyor ram fiyatları fırlıyor yeri geliyor dibe vuruyor.
    Ha şunu da unutmayın Türkiye bilgisayar piyasasının yarısından fazlası çok fazla marka değeri taşımayan ürünler kullanıyor.
    Örnek : Kingston markalı soğutucu ramler yerine aynı markanın oem ramleri tercih ediliyor.
    Bahsettiğim firma bu :http://en.colorful.cn/Index.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 17 Mayıs 2013; 10:12:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Arkadaş yukarıda belirtmiş ama soğutuculu ramler tercih edin özellikle
    CORSAIR 4GB VENGEANCE LOWPROFILE DDR3 1600MHZ gibi ramler çok satar piyasadan 10 15 tl düşük verin gider

2GB Tek Modül DDR2 800Mhz alırım fiyatı uygun olursa tabi markası da olucak oem olmayacak

Markalı ithal edemem. ben resmi ithalat yapıyorum çünkü. markalı ürün problemli.

kendi markamı yaptırabilirim orada. garantisini de ürün değişimi olarak verebilirim.

Baylar birşey daha soracağım : Bir kaç arkadaşla konuştum. bazı ramlar her anakarta uymayabilir dedi.

biraz daha teknik bilgi rica edebilirmiyim sizlerden

dd2 ve dd3 getirmem lazım anladığım kadarıyla..MHZ sanırım hızı oluyor. ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.

birde laptop için ayrı masaüstü için ayrı ramlar var. ikisinden de getirmeyi düşünüyorum. siz ne dersiniz ?

Bence siz bu işe pek bulaşmayın. Bilmediğin işi yapmak büyük risktir.

Markalı ram olmazsa sistemi kendi toplayanların çoğu bunu almaz. Ben veya bu sitede olanların %90 'an fazlası almaz mesela. Ancak toptan sistem toplayan veya perakendecilere satarsanız olur. Ayrıca bu tür ramların fiyatı ve kar marjıda düşüktür.

Markalı ise getiremem diyorsunuz. Zaten yasal distribütörü olan ürünleri siz getiremezsiniz. Kendi markanızı yaratmak da o kadar kolay değil. Yukarda saydığıma benzer şekilde satış hariç, işi bilen kimse yeni çıkmış, güvenilirliği şüpheli ürüne yaklaşmaz.

En iyi ihtimalle şirketiniz vb varsa işi bilen bir elemanı işe alırsınız. Türkiye'de yasal dağıtıcısı olmayan markaları ithal edersiniz. Ancak garanti-servis işe ciddidir ve başınızı ekonomik veya yasal olarak ağrıtabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.