sorunum su sekilde kullandigim ramler KINGSTON 4 Gb (2x2) KIT 1066MHz DDR2 Hyperx PC2 8500 CL5 RAM , anakartim ise GIGABYTE GA-M720-US3 ramlerim pc'de 1066 mhz olmasina ragmen 800 mhz olarak gorulmekte ve bios'tan bu ayari bir turlu bulamadim pek bu konularda bilgiye sahip degilim bu yuzden elim kolum bagli kaldi. bu konuda bana gerekli yardimi yaparsaniz cok sevinirim.
kesinlikle hiçbir şekilde ram yükseltme deneme çok içim yanmıştır o konuda.
git ram al daha ucuza patlar
ramlerin PC2 8500 olarak değil 8400 olara görünüyor.. jedec 3 kısmındada zaten en fazla 800mhz olarak görünüyor..ramlerde bir yanlışlık olmasın?
bir yanlislik oldugunu sanmiyorum yani vatan'dan aldim ramleri daha bugun, acaba islemci ile bir alakasi var mi desteklemesinin netten arastirdigimda birkac yerde athlon serisinde bunu yapamayacagimi soyluyorlar, islemcim athlon x2 240.
doğrudur amd işlemciler frekans değişikliğini fark ettiğinde hata veriyor mesela bir anakart hem 667 hem 533 mhz ram'i destekliyor ama ikisinide aynı anda çalıştırmıyor eğer iade alıyorlarsa iade et mhz ayarı yükseltme düşürme gibi şeylerlede uğraşma .