Şimdi Ara

Ram MHZ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, VENGEANCE LP 8GB 2X4B ramini kullanıyorum. DRAM Frequency 577.9 MHz olarak gözüküyor. 1154'te çalışıyor şu an yanlış hesaplamıyorsam. Fakat ram 1600 MHz bunu nasıl düzeltebilirim?

Ram MHZ sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenrir_ -- 23 Mart 2014; 11:12:38 >

• anakart ramin hızını kendisi tanımıyor demektir. sen tanıtırsın bu durumda. biosa girip ram hızını 1600mhz seçersin.
  • 1600 seçeneği yerine 1732 mhz var. Seçeyim mi?
  • aynı sorun bende de var çözebildiniz mi?
  • 1732 seçeneğini seçtim biostan. Şu an bir problem gözükmüyor.

Not: Dram Frequency 866 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenrir_ -- 23 Mart 2014; 12:18:42 >
  • benim anakartım 2133 mhz destekliyor ramlerim 2400 mhz ama 1600de çalışıyor 1738'in altında ki seçeneği seçtiğim zaman o.c failed diyor ve açmıyor pci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenrir_

1732 seçeneğini seçtim biostan. Şu an bir problem gözükmüyor.

Not: Dram Frequency 866 oldu.

Ya yüksek gecikme (cl) değerlerinde çalışıyordur, ki bu da normalden düşük performans demektir.
    Ya da anakart bolca voltaj vermiştir otomatikte bırakıldıysa.

Bunları kontrol ederseniz iyi olur. Ha ben bu durumda olsam ne yaparım? FSB değiştirilmeyecekse 1732 mhz ram hızında standard gecikme değerlerine alıp en düşük çalışma voltajını bulup kullanırdım. Mesela kendi ram'lerim 1600 cl9 ama ben 1.62 voltta 1700 cl9 kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.