Şimdi Ara

Ram mhzleri hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1x2 gb kingstoon 800mhz ramim bozulması sonucu 2 GB 533 MHzbbaşka bir RAM taktirdim sanki bilgisayarın performansi düştü gibi geldi MHz düşüşü buna sebep olurmu. 2gb daha RAM taktirirsam düşük frakanliya gore calisacagi söyleniyor.acaba mevcut Rami cikartip yuksek frekanli RAM mi alayim. Yoksa ayni frekanslı 2 gGB ;daha mi taktirayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turk-boss

1x2 gb kingstoon 800mhz ramim bozulması sonucu 2 GB 533 MHzbbaşka bir RAM taktirdim sanki bilgisayarın performansi düştü gibi geldi MHz düşüşü buna sebep olurmu. 2gb daha RAM taktirirsam düşük frakanliya gore calisacagi söyleniyor.acaba mevcut Rami cikartip yuksek frekanli RAM mi alayim. Yoksa ayni frekanslı 2 gGB ;daha mi taktirayim

mhz düşünce performans tabiki düşer. en iyisi aynı frenkansta ram almaktır. bu sayede ikisi daha uyumlu çalışır
  • 2gb yuksek mhzli RAM mi yoksa 4 GB dusuk MHzli rammi.oyun oynamanin dişinda hiz ve işlemlerde takilmama istiyorum

• 2gb yuksek mhzli RAM mi yoksa 4 GB dusuk MHzli rammi.oyun oynamanin dişinda hiz ve işlemlerde takilmama istiyorum

• quote:

2gb yuksek mhzli RAM mi yoksa 4 GB dusuk MHzli rammi.oyun oynamanin dişinda hiz ve işlemlerde takilmama istiyorum

2gb ile 4gb lıkların mhz lerini söyler misin
  • 2gb olursa minimum 800mhz 4gb olursa 533 mMHz şuan (2 gGB 533 var )

• quote:

2gb olursa minimum 800mhz 4gb olursa 533 mMHz şuan (2 gGB 533 var )

533*4=2132 mhz eder. 4gb yapmanı öneririm
  • Tesekkur ettim.eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.