Şimdi Ara

Ram mi Ssd mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir de aliexpresten ram almak güvenli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Önce ram alın. Hatta imkan varsa 2x8 GB 3000 mhz ram almanız işlemci performansını baya artıracaktır. Ssd net olarak performansa etki etmez. Windows biraz daha hızlı açılır birde ssd ye yüklediğiniz oyunların loading ekranları daha çabuk geçer. Ssd alırsanız Windowsu ssd ye yükleyip hdd yi ikinci disk olarak kullanacaksınız.
    hocam autocad visual studio gibi programları kasmadan kullanmak için ssd yetersiz mi olur ssd sadece dediğiniz yerlerde mi işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam ssd tabiki de büyük gereklilik. Ama konuyu açan arkadaşın oyun oynadığı bu sistemde ram tek kanal olduğu için öncelik bence ram ilavesi olmalı. Sonrasında ssd.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CGUzmani kullanıcısına yanıt
    Daha once incehesaptan alısveris yaptiniz mi. İncehesp i onerirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Enessxx

Daha once incehesaptan alısveris yaptiniz mi. İncehesp i onerirmisiniz.
    Çok fazla alışveriş yaptım. Ben bir sıkıntı yaşamadım

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Hocam benim anakart m2 ssd destekliyormus. Normal ssd ile cok bi farki vami cunku fiyat varki var. Hangi marka ssd onerirsiniz? M2 ssdlerde jamew monkey biraz daha uygun,marka hakkinda bilginiz varmidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Enessxx

Hocam benim anakart m2 ssd destekliyormus. Normal ssd ile cok bi farki vami cunku fiyat varki var. Hangi marka ssd onerirsiniz? M2 ssdlerde jamew monkey biraz daha uygun,marka hakkinda bilginiz varmidir?
    Marka olarak Samsung en iyisi, ömür olsun, kalite olsun en iyi SSD'ler Samsung'un.
    M.2 SSD'nin farkı şu, SATA 3 arabirimi 600 Mb/s hız üstüne çıkamaz. Ama M.2 SSD'ler 3000 Mb/s hızlara ulaşabilir. Daha hızlı oluyorlar yani. Ben M.2 SSD kullanıyorum ancak 550 Mb/s gibi bir hız veriyor, yani SATA hızı veriyor bildiğin.
    3000 Mb/s gibi hızlara sahip bir SSD kullanmadım. Ne kadar fark olur bilemiyorum, çok fark olduğu söylenmiyor ama. Daha çok mesela render alıyorsun 4K/8K, videoyu ayarlarken takılmasını engellemek için vs. iyi oluyor diye biliyorum. Son kullanıcı için şart değil. Paran ne kadarına yetiyorsa onu al. Samsung önerimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.