merhabalar arkadaşlar sizden bir ricam var. Ram almam gerekiyor. Yalnız sistemimde 2 gb 800 mhz drr2 kinston ram var. Ben bunu 6 gb drr2 800 mhz'e yükseştmek istiyorum. Anakartım ise p35c-4s3r gigabyte. Ramları 4 ve ya 6 gm 800 mhz' yükselttiğim zaman fazla mı olur? İşletim sistemiWindows XP Professional 32 bit Almak isediğim ram ise corsair 2 x 2048 gb 800mhz ram Önerilerinizi bekliyorum
Windows XP yada Windows Vista hiç fark etmez…. Eğer 32bit bir işletim sistemine sahipsen işletim sistemin maksimum 3.2 GB olarak Ramini okuyacaktır. Boşuna para veripde 4 GB 6 GB gibi rakamları hayal etme. İşletim sistemin 32 bit ise malesef desteklemeyecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: AFC Ajax
Windows XP yada Windows Vista hiç fark etmez…. Eğer 32bit bir işletim sistemine sahipsen işletim sistemin maksimum 3.2 GB olarak Ramini okuyacaktır. Boşuna para veripde 4 GB 6 GB gibi rakamları hayal etme. İşletim sistemin 32 bit ise malesef desteklemeyecektir.
arkadas çok doğru soylemıs ultimate64bit yada xp pro 64 bit dene oyle almaya karar ver dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme